Roel
- Geen
- Product of service:
- Swix waxijzer
zeer goed
Eiselin base repair besteld. Was in voorjaarsvakantie. Op website stond dat alleen Holmenkol producten werden verzonden in die periode. Na die week werd het snel geleverd en kon ik de ski’s prepareren voor late skivakantie.
Top bedrijf denken goed met je mee
Geen informatie nadat producten waren besteld. Na aantal dagen mail gestuurd. Er werd daarna snel gereageerd. Bleek op vakantie te zijn en popup op site bleek niet actief te zijn. Slordig. Daarna volgens afspraak de spullen week later geleverd.
Keurig, snelle levering en goede service
Goede prijs en snelle verzending
Top levering
Nog niets ontvangen…
Prima!
Redcreek! Yes!
Prettig in de communicatie en goed advies gekregen rondom de aanschaf van rotobrush. Goede service!
Snelle behandeling en correcte levering van qualitatif goed materiaal.
Mooi uitgebreid assortiment, goed advies
Fijn bedrijf. Goede communicatie en snelle levering.
Klein Wintersport verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Klein Wintersport heeft de volgende resultaten bereikt:
Top levering
Nog niets ontvangen…
Prima!
Redcreek! Yes!
Snelle behandeling en correcte levering van qualitatif goed materiaal.
Mooi uitgebreid assortiment, goed advies
Fijn bedrijf. Goede communicatie en snelle levering.
Klein Wintersport heeft de volgende resultaten bereikt:
Klein Wintersport