Vriendelijke mensen
- Na goedkeuring offerte stonden ze binnen 2 dagen op de stoep.
- Kitwerk erg netjes
- Vriendelijke mensen
Ondanks dat het telefonisch doorgesproken was, kon toch het bad niet opnieuw worden gekit, omdat hij er dan doorheen zou steken. In plaats daarvan (ongevraagd, maar wel heel netjes) de vloer gekit
Ik heb zeer goede ervaring met kitvoegen.nl. De kitter was netjes op tijd.Verzaakte met niets. Deed over niks moeilijk en gaf goed advies qua kleursteling. Het kitwerk is SUPER MOOI STRAK gedaan. Ik...
Snel, op tijd, werkte door, zeurde niet zoals het gros van de aannemers wel doet, kitwerk is super strak.
Herkenbare bedrijfskleding, zoals een overall en t-shirt zou nog professioneler overkomen.
Lekkage badkamer veroorzaakt door oude loslatende kit.
Kitvoegen.nl gebeld en mede door snel handelen erger voorkomen.
snel afspraak inplannen, uitermate klantvriendelijk.
Ook de extra aandacht aan de douchedrain was uitermate belangrijk.
Die zit nu met epoxy afgevoegd.
geen enkele
Snel een afspraak en vriendelijke man aan de telefoon.
snelle planning
misschien de prijs, maar vakmanschap is niet goedkoop
Prima service, zowel telefonisch als de kitter zelf. Wel apart dat de (stink)lucht na het kitten al 3 dagen blijft hangen.
snel uitvoeringswerk, complimenten
Niet verwacht dat er een stinklucht blijft hangen (al 3 dagen)
Onze badkamer had nieuwe kit nodig. Peter en Leen van Kitvoegen.nl hebben ons uitstekend geholpen.
Communicatie, vriendelijkheid, snelheid
Kunnen pinnen i.p.v. contant betalen
Om 8.00 u afspraak, om 9.30 u gebeld dat er nog niemand is geweest. Terug gebeld dat er fout in planning zat en werd weer terug gebeld tussen 12en 13 u zou er iemand komen. Gelukkig kwam er ook...
Normaal, verstaanbaar en goed begrijpbaar personeel.
Hamer en beitel werd aan mij gevraagd? Waarom niet een bus vol gereedschap bij?!
Betere controle planning.
Overleg kleurafstemming vooraf ipv achteraf behalve kit putje is vooraf overlegd