Reviews

8.9 / 10
185 beoordelingen
Schrijf beoordeling

94% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Omgaan met klachten
8.7/10
Kwaliteit van kitwerk
8.9/10
Tips gegeven?
9.1/10
Snelheid van kitwerk
8.9/10
Afspraak inplannen
8.4/10
Klantvriendelijkheid
8.4/10
Prijs van kitwerk
8/10

185 Reviews

Particulier

10/10

Terras gekit,ziet er weer als nieuw uit.

Sterke punten

Vriendelijk,werkt door en levert prima werk.Erg tevreden.

Verbeterpunten of tips

Geen.


Fam Noorman

10/10

Snelle reactie, keurig op tijd, fijn meegedacht en keurig gekit!

Sterke punten

Werkt erg netjes!

Verbeterpunten of tips

Nvt


Henk Molenaar

10/10

Vandaag kitwerk verricht in de badkamer. Douchebak lekte door gescheurde kitvoeg. Binnen 48 uur gerepareerd. Robin heeft oude voegen verwijderd en opnieuw gekit. Mooie strakke voeg en zelfs extra... Vandaag kitwerk verricht in de badkamer. Douchebak lekte door gescheurde kitvoeg. Binnen 48 uur gerepareerd. Robin heeft oude voegen verwijderd en opnieuw gekit. Mooie strakke voeg en zelfs extra kitwerk aangebracht voor dezelfde prijs. Super tevreden!

Sterke punten

Na aanvraag offerte dezelfde dag nog gereageerd en goed geholpen. Prima werk geleverd.

Verbeterpunten of tips

geen


Anoniem

10/10

Heel erg goed. Een kleine reparatieklus werd in de vorm van service gratis opgelost, terwijl de oorzaak niet eens bij hen lag.

Sterke punten

Komen hun afspraken na.

Verbeterpunten of tips

Dit niveau handhaven.


Moos

10/10

Professioneel, betrokken, netjes gewerkt, vriendelijk en goede service; top!

Sterke punten

Zeer netjes en goed advies

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

10/10

Zeer goed en netjes gedaan. Moest met spoed gekit en kon ook zeer snel gedaan worden.

Sterke punten

Professioneel, mooi afgewerkt.

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

10/10

Goed

Sterke punten

Robin is net geweest, vriendelijk en snel, werk ziet er keurig uit.

Verbeterpunten of tips

nvt


Gerrit en Marian

9/10

In augustus 2019 zijn de kitvoegen rondom onze kozijnen vernieuwd. Bij het verwijderen van de oude kit waren beschadigingen ontstaan op de ramen. De nieuwe kitvoegen zijn keurig aangebracht en de... In augustus 2019 zijn de kitvoegen rondom onze kozijnen vernieuwd. Bij het verwijderen van de oude kit waren beschadigingen ontstaan op de ramen. De nieuwe kitvoegen zijn keurig aangebracht en de schade aan de ramen is prima verholpen. Naderhand mochten we voor de overlast zelfs een schitterend boeket van Kitvoegen.nl ontvangen. Alles was toppie geregeld, onze dank daarvoor!

Sterke punten

Keurig gewerkt en opgeruimd. Een positieve houding van kitvoeger t.o.v. collega's en het bedrijf. We hebben met diverse medewerkers gesproken en we zijn altijd netjes te woord gestaan en afspraak... Keurig gewerkt en opgeruimd. Een positieve houding van kitvoeger t.o.v. collega's en het bedrijf. We hebben met diverse medewerkers gesproken en we zijn altijd netjes te woord gestaan en afspraak was altijd afspraak.

Verbeterpunten of tips

Ga zo door!


Iris de bever

1/10

Kreeg naar 52 uur wachten pas een offerte, bevatte weinig informatie dus ik vroeg door. Kreeg een bot bericht terug en nog steeds geen duidelijkheid. Raad kitvoegen dan ook niet aan. Ben geen zeur... Kreeg naar 52 uur wachten pas een offerte, bevatte weinig informatie dus ik vroeg door. Kreeg een bot bericht terug en nog steeds geen duidelijkheid. Raad kitvoegen dan ook niet aan. Ben geen zeur maar dit was echt erg bot.

Sterke punten

Mooie website


Fam Koblens

10/10

Vandaag hebben de kitters ons appartement in Purmerend, met 90m plinten, aan bovenzijde en onderzijde van de plinten gekit. In kleur. Het is werkelijk schitterend geworden. Vakwerk en heel aardige... Vandaag hebben de kitters ons appartement in Purmerend, met 90m plinten, aan bovenzijde en onderzijde van de plinten gekit. In kleur. Het is werkelijk schitterend geworden. Vakwerk en heel aardige mensen. Bedankt! Fam. Koblens

Sterke punten

Goed advies gekregen, denken met de opdrachtgevers mee.

Verbeterpunten of tips

Hebben we niet. We zijn heel tevreden.