Daan
- Sterke punten
- Flexibel, goedkoop en chille leraren.
- Verbeterpunten of tips
- nvt
- Welk lespakket heb je afgenomen?
- 3 dagen
3-daagse Kite-cursus gevolgd
Ik heb bij deze kiteschool een vijfdaagse cursus gevolgd en het was geweldig! Leuk personeel met passie voor kitesurfen. Ze proberen je op een zo'n zelfstandige en veilige manier kitesurfen te leren. Je merkt het ook aan hoeveel mensen er rondhangen die er ooit een keer lessen gehad hebben, ook zeker een plek waar ik nog langs ga komen!
Super vriendelijke en geduldige lesgever. Alles valt heel makkelijk te regelen bij deze kiteboardschool, duidelijke communicatie en enthousiaste lesgevers.
Great school, great spot, great fun !!!
Fantastische ervaring met veel wind en een plas voor de zee waardoor je toch kon oefenen
Op vrijdag 9-8-2024 heb ik mijn eerste Kiteles mogen ervaren. Na een korte theoretische instructie zijn we het strand op gegaan en mochten we 2 aan 2 met de speciale leskite's aan de slag. De oefeningen werden netjes uitgelegd en tijdens het oefenen kwam de instucteur regelmatig langs om tips te geven. Al met al een zeer geslaagde middag.
Geweldig leuke en leerzame les gehad van Malan !
Great experience. 9 Year Old Son took three lessons.
Naast dat het super leerzame lessen zijn, is het altijd gezellig om te kiten met de instructeurs.
Had our first ever kitesurfing lesson here, Great experience! Really good coaching!
amazing!
Ik heb zeer veel geleerd tijdens mijn cursus en zeer goede feedback gekregen van Malan!
Introductieles kitesurfen
Hele fijne eerste kitesurfles van Malan gehad
Gisteren een top les gehad van Malan! M'n vorige les was een jaar geleden, waar ik nog niet eens een board had aangeraakt, en gisteren heb ik dankzij Malan een volledige waterstart kunnen doen!
Kiteboardschool.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kiteboardschool.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Kiteboardschool.nl
Strand Zuid 17-A
2554 ZZ Den Haag
3-daagse Kite-cursus gevolgd
Great school, great spot, great fun !!!
Geweldig leuke en leerzame les gehad van Malan !
Great experience. 9 Year Old Son took three lessons.
amazing!
Introductieles kitesurfen