Leo Börger
Ik heb voor mijn B&B een leuke en zeer goedkope keuken gekocht. De prijs kwaliteit is heel goed. De Boiler ging na een paar maanden stuk. Binnen twee dagen kreeg ik een nieuwe toegestuurd. een perfecte service dus. Top !
Ik heb hier een koelkast gekocht en ben zeer tevreden met dit bedrijf. Ze waren goed bereikbaar, erg vriendelijk aan de telefoon. Ook een zeer goede informatie over de levering en het tijdstip. Echt een aanrader!
Heel hartelijk ontvangen. Goede uitleg gekregen
Het contact verliep ontzettend goed. Er wordt snel gereageerd op vragen en er wordt meegedacht met de cliënt. Alles wordt netjes verpakt geleverd binnen de gestelde termijn. Er was iets mis gegaan waar ik navraag over deed en dit is direct beantwoord en heel netjes opgelost. Ik zou een volgende keer weer hier bestellen!
Vriendelijke en correcte mensen.
Amai waa veel beloved tot het werd geleverd
Wij hebben twee keukens besteld. Eén voor ons zelf en één voor een woning die we verhuren. Het zijn werkelijk prachtige keukens. Boven onze verwachting. Ook de service is perfect. Wij zijn heel blij met deze nieuwe prachtige keukens.
goed, maar geen dienst na verkoop
afzuigkap besteld maar schuifregelaar functioneerde niet. Even gemaild en direct nieuwe afzuigkap ontvangen. Super tevreden! Top firma!
snelle en goede aflevering, zeer goed materiaal voor een lage prijs
Zeer goed heel klant vriendelijk goed overleg en bereikbaar
alles is goed verlopen, buiten een kleine schade aan het hangkastje.
Top bedrijf
Snel en goed geleverd
KitchenettesDirect verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
KitchenettesDirect heeft de volgende resultaten bereikt:
KitchenettesDirect
Industrieweg 25 F
3762 EG Soest
Heel hartelijk ontvangen. Goede uitleg gekregen
Vriendelijke en correcte mensen.
Amai waa veel beloved tot het werd geleverd
goed, maar geen dienst na verkoop
snelle en goede aflevering, zeer goed materiaal voor een lage prijs
Zeer goed heel klant vriendelijk goed overleg en bereikbaar
alles is goed verlopen, buiten een kleine schade aan het hangkastje.
Top bedrijf
Snel en goed geleverd