Anita Jacobs
Goede merken nette prijs en snel geleverd. Wat wil je nog meer.
- Heb je verbeterpunten? Of een positieve feedback?
- Verbeterpunten heb ik niet. Heb al vaker bij jullie besteld en alleen maar goede ervaring.
netjes op tijd debestelling afgeleverd
Snelle levering, goed contact . Komen afspraken zeer correct na .
Service uitmuntend
Goede website, met voldoend keus
Perfect
Snel en duidelijk
Snel geleverd.
Snelle levering!
Agge ut nie mir wit…. kennen we nu wel😉
kitcentrum is top
Het was een gelijmd resultaat.
Snelle levering van de bestelde kit
Lijmen? Eerst aan Frencken denken 😊.
Snel en betrouwbaar
Kitcentrum.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kitcentrum.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Kitcentrum.nl
De Grift 23
7711 EP Nieuwleusen
netjes op tijd debestelling afgeleverd
Snelle levering, goed contact . Komen afspraken zeer correct na .
Service uitmuntend
Goede website, met voldoend keus
Perfect
Snel en duidelijk
Snel geleverd.
Snelle levering!
Agge ut nie mir wit…. kennen we nu wel😉
kitcentrum is top
Het was een gelijmd resultaat.
Snelle levering van de bestelde kit
Lijmen? Eerst aan Frencken denken 😊.
Snel en betrouwbaar
Kitcentrum.nl heeft de volgende resultaten bereikt: