bert huurman/Uw Verbouwplanner
- Heb je verbeterpunten? Of een positieve feedback?
- Geen verbeterpunten
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snelle levering en na eerst een kleurkaart te hebben besteld, direct materiaal besteld en volgende dag in huis, incl gratis extra spuitstukken!
Gelijmd voor het leven aan kitcentrum.nl 🤭
top
Heel tevreden, snelle levering en top product
Kwaliteitsproducten en heel vlotte levering
Kier of scheur bij kitcentrum.nl morgen in huis zonder geleur
Snelle levering plus een prima service
bezorging kit net zo snel als kit vd night-rider.
Snelle levering, overzichtelijke site
Naadloze Service
prima levering
Topbedrijf
Goede kit, snelle levering
Kitcentrum.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kitcentrum.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Kitcentrum.nl
De Grift 23
7711 EP Nieuwleusen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Gelijmd voor het leven aan kitcentrum.nl 🤭
top
Heel tevreden, snelle levering en top product
Kwaliteitsproducten en heel vlotte levering
Kier of scheur bij kitcentrum.nl morgen in huis zonder geleur
Snelle levering plus een prima service
bezorging kit net zo snel als kit vd night-rider.
Snelle levering, overzichtelijke site
Naadloze Service