F Wouters
review toe-gevoegd
- Heb je verbeterpunten? Of een positieve feedback?
- duidelijke omschrijving, mn de maatvoering van een zwelband om voeg in gevelmuur te dichten.
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Prima geregeld!
Zeer goede site en service. Ook zeer vriendelijke medewerkers die altijd klaar staan om te helpen.
snel en goede prijs
Kit en pur
Snelle verzending goede verpakking
Prima service goed product
effe wachten...... kitten maar!!!!
Top kwaliteit. Verschillende producten al besteld die perfect werken. Heel blij dat ik jullie destijds heb gevonden.
Bah bah bah wat een geweldige shop
Kom er steeds terug
Goed product, met een goed en deskundig advies!
Kitcentrum wordt vaste relatie
Kitter (beter) wordt het niet!
een fijne winkel
Kitcentrum.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kitcentrum.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Kitcentrum.nl
De Grift 23
7711 EP Nieuwleusen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Prima geregeld!
snel en goede prijs
Kit en pur
Snelle verzending goede verpakking
Prima service goed product
effe wachten...... kitten maar!!!!
Bah bah bah wat een geweldige shop
Kom er steeds terug
Goed product, met een goed en deskundig advies!
Kitcentrum wordt vaste relatie
Kitter (beter) wordt het niet!
een fijne winkel
Kitcentrum.nl heeft de volgende resultaten bereikt: