8.6 /10

checkbox90% beveelt Kish.nl aan!

Silly

Goed product en snelle levering!

Nel.

Overzichtelijke site.

PLW Smits

SterSterSterSterLege ster

Prima service en levering.

Jon

Snel en het juiste geleverd gekregen.

Pieter Nijenhuis

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bestellen en levering gaat snel. Terug sturen is andere verhaal, je moet op eigen kosten terug sturen dan heb je zoals wij twee pakketjes terug gestuurd vervolgens hoor je niks weer. Geen geld terug geen email met we zijn er mee bezig totaal niks het is en blijft stil.

Fred

SterSterSterSterLege ster

Mijn horloge werd netjes terpleke in Zenderen ingesteld zoals door mij gevraagd. En ik kreeg een beknopte uitleg op een A4tje er bij, wat handig is. Die kleine boekjes zijn bijna niet te lezen.

Frans

SterSterHalve sterLege sterLege ster

horlogebandje direct verzonden, maar na 1,5 week nog niet aangekomen

Lotte

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Van het kasje naar de muur met Kish en post.nl. Helaas is mijn online bestelling van 30.99 euro nooit aangekomen. Post.nl zegt van wel en kish zegt niets te kunnen doen. En ik ben de gedupeerde derde. Helaas.

Erik

Prima service, snelle levering!

Ton

SterSterSterHalve sterLege ster

Teunissen

Goede aflevering en prima verpakt!

Gerard F

Horloge online besteld en het werd snel geleverd inclusief het garantiebewijs nota en de mogelijkheid om te retourneren.

Ireneusz

Perfect geleverd

Kish.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kish.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 31 oktober 2011

Kish.nl

Kish.nl - Nederlands grootste webshop voor horloges, smartwatches, horlogebanden, horlogekisten en watchwinders, met merken als; G-Shock, Tommy Hilfiger, Samsung, Seiko, Citizen, Casio, Michael Kors en vele ander merken. Vandaag besteld, is morgen gratis in huis.

Hoofdstraat 38

7625PE Zenderen

Silly

Goed product en snelle levering!

Nel.

Overzichtelijke site.

PLW Smits

SterSterSterSterLege ster

Prima service en levering.

Jon

Snel en het juiste geleverd gekregen.

Pieter Nijenhuis

horlogebandje direct verzonden, maar na 1,5 week nog niet aangekomen

Lotte

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Erik

Prima service, snelle levering!

Ton

SterSterSterHalve sterLege ster

Teunissen

Goede aflevering en prima verpakt!

Gerard F

Ireneusz