Henk sack
Prima horloge en snelle geleverd
geweldig ! Snel, correct, een bedrijf wat benaderbaar is en zich niet achter chatbots verschuilt. Ik wilde het gekochte horloge bij nader inzien ruilen tegen een ander. De procedure hiervoor, en het contact hierover werkte prima en ging snel . Een aanrader !!
Product zoals beloofd, prompte levering
Mijn ervaring is goed
Ik heb 2 horloges besteld en deze kwamen niet op tijd. Er is 1 binnen gekomen na mail verkeer en de andere is nog steeds niet binnen Ik heb de ontvangen horloge retour gestuurd omdat deze te klein was voor de pols en meer een dames horloge is met glans band. Ik heb nog geen geld retour
Vriendelijk, persoonlijk, behulpzaam
Ik had een horloge besteld voor de verjaardag van mijn dochter. Prijs 70 euro. Ik kreeg het binnen in een felblauwe lelijke verpakking, een plastic zakje. Echt heel lelijk. Het zag er uit of het van Temu kwam. Het horloge was prima maar de verpakking sloeg nergens op.
me horloge bandje was een misdruk, komt hem niet plaatsen. heb hem opgestuurd. Hoop eerdaags een nieuwe te krijgen.
Goede ervaringen. Snel, correct, behulpzaam, én; telefonisch bereikbaar !
Vlot en simpel.
I ordered a Casio watch... everything was delivered fine.
Heel erg snel, binnen 24 uur had ik het horloge thuis
CA-53WB-1BEF besteld. Snel verzonden door Kish. Het horloge zat wel vol met vingerafdrukken en een streep op het bandje, lijkt sterk op draagsporen. Ook ontbreekt een boekje, tag etc. Wellicht een retourproduct. Dessalniettemin ben ik er blij mee puur omdat het horloge zo gaaf is.
Hmmmm. Ik bestelde een Casio ca-53w. Ik koos voor een brievenbus pakje. Werd geleverd zonder handleiding en label (aan zon touwtje). Ik stuurde verzoek om alsnog handleiding en label te sturen, op mijn kosten. Geen enkele reactie. Slechte service.
Perfect. Snelle levering en concurrerende prijs.
Kish.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kish.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Product zoals beloofd, prompte levering
Mijn ervaring is goed
Vriendelijk, persoonlijk, behulpzaam
Goede ervaringen. Snel, correct, behulpzaam, én; telefonisch bereikbaar !
Vlot en simpel.
I ordered a Casio watch... everything was delivered fine.
Heel erg snel, binnen 24 uur had ik het horloge thuis
Perfect. Snelle levering en concurrerende prijs.
Kish.nl heeft de volgende resultaten bereikt: