C van Reeuwijk
- Product of service:
- Aggregaat
Tevreden
Toen het produkt defect bleek, werd dit razendsnel opgelost, zonder moeilijk gedoe. Met 1 telefoontje en 1 mailtje was alles geregeld. Dat zie je niet vaak, dus ik bestel hier zeker weer gereedschap.
Goede website met prima producten . Levering conform verwachting
snelle levering goede prijs
Fijne webwinkel
2 maart een bestelling geplaatst van 3 artikelen. Kreeg twee pakketten na enkele dagen, op zich prima dat het in twee pakketten wordt bezorg, maar allé. Er ontbrak nog wel het derde artikel, waar ik na een week over contact zocht of dit nog kwam. Kreeg track&trace van ander bezorgadres, weer contact... enz.. Uiteindelijk na 5x contact vanuit mij is er vandaag 15april de laatste levering binnen. Een presentje of iets dergelijks na al deze onoplettendheid van de firma Kippers had toch wel op zn plaats geweest.
Goede prijzen, dat wel. sommige artikelen zijn echter niet op voorraad, en in dit geval bleek achteraf een geraamde levertijd van ruim 7 weken. Bij een tweede bestelling werd een deel van de bestelling verkeerd geleverd. Een en ander werd keurig afgehandeld, dat wel - maar de interne kosten in wijzigen van planning etc en de onzekerheid of een product op de website uberhaupt wel leverbaar is maken ons toch huiverig hier nog eens iets te bestellen.
goede service snelle levering
Goede prijs kwaliteit verhouding. Bestelling werd snel behandeld en verzending ging vlot genoeg. Was iets verkeerd gegaan met het geleverde product; er was een ander type verstuurd dan was besteld, maar dit werd dik in orde opgelost.
Uitstekend goede sales / service en betrouwbaarheid
Mooie prijs snelle levering
Goede prijs, vlotte levering, vriendelijk
Snelle levering.
Netjes en op tijd geleverd
Kippers Rijssen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kippers Rijssen heeft de volgende resultaten bereikt:
Tevreden