Jack
- Product of service:
- Strek en stuik machine
Niet een standaard aankoop gedaan. Een afzuigslag 125mm aangeschaft voor mijn huisdier. Mijn fret vind het fantastisch om doorheen te kruipen. Slang kan tegen een stootje :)
Snelle levering, klacht werd prima en snel opgelost
Gewoon een goed bedrijf
Prettige en goede communicatie en zeer oplossingsgericht
Aspen 4 gekocht
Ik had een kettingtakel besteld die 500kg kon heffen een ecb0500 Ze leveren mij een takel die maar 300kg kan heffen een ecb0300 die dik 150 euro goedkoper is 2x gemaild een ticket ingevuld bij de klantenservice en meermaals gebeld er word gewoon niet gereageerd en de telefoon word niet opgenomen , zwaar teleurgesteld
Goed bedrijf, correct behandelt, correcte levering.
Prima bedrijf, al eerder wat bij gekocht.
Verkeerde besteld, maar meteen geholpen telefonisch en per mail. Ze stuurden het goede product diezelfde dag op.
Ze willen wel verkopen maar als het niet goed wordt uitgeleverd volgens afspraak zijn ze niet thuis om het op te lossen
Vlotte afhandeling en product voldoet aan de opgegeven beschrijving.
Top klante dienst en snelle leveragingen . Een top bedrijf , doe zo verder
Kippers Rijssen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kippers Rijssen heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering, klacht werd prima en snel opgelost
Gewoon een goed bedrijf
Prettige en goede communicatie en zeer oplossingsgericht
Aspen 4 gekocht
Goed bedrijf, correct behandelt, correcte levering.
Prima bedrijf, al eerder wat bij gekocht.
Vlotte afhandeling en product voldoet aan de opgegeven beschrijving.
Top klante dienst en snelle leveragingen . Een top bedrijf , doe zo verder
Kippers Rijssen heeft de volgende resultaten bereikt: