8.8 /10

checkbox93% beveelt Kippers Rijssen aan!

Vikas

Jaco

Vriendelijk en behulpzaam

las benodigheden

R Faber

Kreeg incomplete zending van de post. Contact met kippers opgenomen en werd zonder geouwehoer nieuw pakket verstuurd. Super service.

Doos WD40

Homme / SPIE

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering, reclamemail ook snel en vaak.

Palletwagenwielen 180x50 mm

Simon

SterSterSterLege sterLege ster

Prima voor de bestelling/levering maar stuurt veel te veel emails!

Lasen producten

Otto koopmanschap

Hier een las inverter besteld, werd al blij bij het uitpakken ziet er super goed uit!!! Zeer professionele indruk... moet er nog mee gaan lassen maar de eerste indruk is super goed!!

Las inverter

van der Horst

goed en netjes afgehandelt

euroboor

Willemm

SterSterSterSterLege ster

Goed product op tijd geleverd met een onverwacht minpuntje…

Product of service:
Twee stuks 6-tons assteunen. Prima verpakt en vlot geleverd. Gereedschap dat ik direct nodig had. Echter in de gebruiksaanwijzing stond heel duidelijk vermeld dat de maximale belasting 2 ton zou zijn. Ook nog enkele andere fouten. Werd snel opgelost!

Theo

SterSterLege sterLege sterLege ster

Oude rommel van verkeerde maatvoering

MH01 slijpsteen tafel

St Orhei

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik heb een goede ervaring gehad met Kippers, een goed en vriendelijk telefonisch contact gehad en dan de levering was goed en op tijd zoals gezegd werd.

Palletwagen

M.huisman

Altijd alles keurig op tijd geleverd gehad, telefonisch ook altijd correct mij te woord gestaan. En producten altijd goed.

Door de jaren heen van alles

Peter

SterSterSterSterLege ster

Goed, de compressor is netjes op tijd verstuurd en is een mooi product. Helaas maakte de vervoerder er een potje van

Compressor

Kippers Rijssen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kippers Rijssen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 29 augustus 2023

Kippers Rijssen

Kippers Rijssen is gespecialiseerd in de (online) verkoop van machines en gereedschappen. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor industrieel gebruik. Wij leveren onze producten voornamelijk aan bedrijven, scholen en instellingen, maar ook de particulier is bij ons vaste klant. Steeds meer bedrijven weten óók via internet de weg naar ons bedrijf te vinden. Wij beschikken over een ruime showroom van 1.400M² waarin het grootste gedeelte van ons assortiment is te bezichtigen. Eerst zien dan kopen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom, Ozonstraat 13 te Rijssen. Wij zijn dagelijks geopend. Bij ons in de winkel kunt u contant of per PIN betalen.

Ozonstraat 13

R Faber

Doos WD40

Homme / SPIE

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering, reclamemail ook snel en vaak.

Palletwagenwielen 180x50 mm

Simon

SterSterSterLege sterLege ster

Prima voor de bestelling/levering maar stuurt veel te veel emails!

Lasen producten

Otto koopmanschap

Las inverter

van der Horst

goed en netjes afgehandelt

euroboor

Willemm

SterSterSterSterLege ster

Goed product op tijd geleverd met een onverwacht minpuntje…

Theo

SterSterLege sterLege sterLege ster