Positief. Goedkoopste die ik kon vinden. Donderdag gebeld voor een afspraak, eerstvolgende dinsdag kon dat al. Keuringsrapport dezelfde dag nog binnen. Ideaal!
S.Mangre
Keuringdienst voor wonen heeft meer dan goed werk geleverd. Ik wil met name Sven van der Klein graag alle lof toezwaaien voor zijn professionaliteit, deskundigheid en kennis die hij geleverd heeft...Keuringdienst voor wonen heeft meer dan goed werk geleverd. Ik wil met name Sven van der Klein graag alle lof toezwaaien voor zijn professionaliteit, deskundigheid en kennis die hij geleverd heeft tijdens de bouwkundige inspectie van ons nieuwbouwhuis. Sven van der Klein nogmaals bedankt voor de goede service!
Sander Keijsper
Rene Bieman
Wat een fijn bedrijf, de communicatie is helder en service uitmuntend.
Prima, correct snel en zakelijk, heel fijn!
Ik ben zeer tevreden. De keuring verliep zeer professioneel. Ik kreeg veel tips een duidelijke en uitvoerige rapportage, dat bovendien erg snel klaar was. Heel hartelijk dank!
Harald Missal
Prima afhandeling van de bouwtechnische keuring van ons aanstaande nieuwe huis. Administratief wel wat foutjes gemaakt, dus dat kan beter.
Very patience and professional
GJ van Zadelhoff
Goed. Duidelijk wat zij leveren. Een fijne inspecteur die zeker zijn mannetje stond.
Erwin
Zeer goed, afspraak maken en afstemming met de makelaar ging goed, stipt op tijd aanwezig, zeer kundige en grondige keuring. Er werd gestructureerd en zorgvuldig gewerkt, overal zijn foto's van...Zeer goed, afspraak maken en afstemming met de makelaar ging goed, stipt op tijd aanwezig, zeer kundige en grondige keuring. Er werd gestructureerd en zorgvuldig gewerkt, overal zijn foto's van gemaakt en er was mogelijkheid om vragen te stellen. Tijdens de keuring werden er wat dingen aangewezen en na afloop kreeg ik mondeling de eerste indrukken te horen. De gemaakte foto's zijn na afloop samen met alle bevindingen verwerkt in een duidelijk rapport. Donderdagochtend is de keuring gedaan, vrijdag, begin van de avond had ik het uitgewerkte rapport in de mail. De factuur was makkelijk direct te betalen via iDeal en exact volgens de afgesproken prijs. Absolute aanrader voor iedereen die een woning koopt en goede keuring wil laten doen.