Reviews

8.9 / 10
190 beoordelingen
Schrijf beoordeling

91% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.9/10
Opmaak en snelheid rapportage
9.3/10
Snelheid van de afspraak
9.1/10
Bestelgemak
9.1/10
Klantvriendelijkheid
9.1/10
Informatie op de website
8.5/10
Deskundigheid inspecteur
8.8/10
Prijs
8.3/10

190 Reviews

Anoniem

10/10

Zeer deskundig en vriendelijk

Sterke Punten

Verstand van zaken


Fatih Yuksel

10/10

Uitstekend

Sterke Punten

Meneer Jelle heeft zijn werk uitstekend gedaan! Ik ben hem zeer dankbaar en hij heeft zeer aandachtig geïnspecteerd samen met zijn leerling. Super!


Vieleers

2/10

Matig geen onderling overleg

Sterke Punten

Niet

Reactie Keuringsdienst voor Wonen:

Geachte heer Vieleers, Na de bekendmaking van uw ontevredenheid over onze dienstverlening hebben wij telefonisch contact met elkaar gehad. Uit dit contact is een afspraak op locatie voortgekomen... Geachte heer Vieleers, Na de bekendmaking van uw ontevredenheid over onze dienstverlening hebben wij telefonisch contact met elkaar gehad. Uit dit contact is een afspraak op locatie voortgekomen om de punten met u door te spreken en eventuele vragen toe te lichten. U heeft aangegeven dit als prettig te hebben ervaren. Wij zijn dan ook blij met feedback zodat we onze dienstverlening en voornamelijk de communicatie kunnen verbeteren waar nodig. Met vriendelijke groet, Team Keuringsdienst voor Wonen


Paul

5/10

Snel geregeld, maar matige rapportage zonder veel inhoud en crux vooruit geschoven door te stellen dat een nadere inspectie nodig is.

Sterke Punten

Snel kunnen afspreken


Anoniem

10/10

Prima inspectie met als bonus nog aardig wat tips om woning te verbeteren

Sterke Punten

Uitleg woning en apparatuur en tips voor ventilatie op zolder


G.van Pelt

8/10

Positief

Sterke Punten

Deskundig


Redmar de Haan

10/10

We vonden de gehele ervaring om met hen te werken heel fijn. De inspecteur was echt een vakman en heel precies. Het was zeker van zeer grote meerwaarde dat hij mee was!

Sterke Punten

De inspecteur en de bereikbaarheid.


Anoniem

10/10

Ik wilde op korte termijn zowel een meting als bouwtechnische keuring laten uitvoeren, met beperkte beschikbaarheid van de verkoper. Daarom ben ik blij dat ze binnen een werkweek tegelijkertijd... Ik wilde op korte termijn zowel een meting als bouwtechnische keuring laten uitvoeren, met beperkte beschikbaarheid van de verkoper. Daarom ben ik blij dat ze binnen een werkweek tegelijkertijd konden worden uitgevoerd én sneller dan gebruikelijk kon worden gerapporteerd.

Sterke Punten

De flexibiliteit en communicatie van zowel de planningsafdeling als de medewerkers op locatie.
En de snelle oplevering van de rapporten.


Anoniem

9/10

De inspecteur hielp ons heel goed met de voorschouw. Wist precies waar hij naar moest kijken en gaf daarnaast waardevolle tips. Een absolute aanrader.

Sterke Punten

De inspecteur was keurig op tijd. Bij de voorschouw gaf de inspecteur ons goede e begrijpelijke tips. Het rapport was supersnel binnen, wat ook voor ons projectontwikkelaar een pré was.


LF Wiersma

9/10

Er kon snel een afspraak gemaakt worden. De keuring is snel uitgevoerd, maar ook voor een leek goed te volgen.

Sterke Punten

Duidelijkheid stond voorop. Telkens werd gevraagd naar eventuele onduidelijkheden en alles werd prettig uitgelegd. Het verkregen rapport bevatte ook alle punten met duidelijke foto's.