Reviews

8.9 / 10
181 beoordelingen
Schrijf beoordeling

91% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.9/10
Opmaak en snelheid rapportage
9.3/10
Snelheid van de afspraak
9.1/10
Bestelgemak
9.1/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Informatie op de website
8.5/10
Deskundigheid inspecteur
8.8/10
Prijs
8.4/10

181 Reviews

LF Wiersma
9/10

Er kon snel een afspraak gemaakt worden. De keuring is snel uitgevoerd, maar ook voor een leek goed te volgen.

Sterke Punten

Duidelijkheid stond voorop. Telkens werd gevraagd naar eventuele onduidelijkheden en alles werd prettig uitgelegd. Het verkregen rapport bevatte ook alle punten met duidelijke foto's.


Anoniem
10/10

Wij zijn heel tevreden! Alles werd nauwkeurig bekeken en we kregen ook nog veel extra tips en uitleg.

Sterke Punten

Heel fijn dat er ook extra tips werden gegeven.


Anoniem
8/10

Prettige inspecteur die duidelijke uitleg gaf en goed meedacht.

Sterke Punten

Extra uitleg over onderhoud etc.


J. Nguyen
10/10

Kon snel een afspraak maken. Deskundigheid van inspecteur was uitstekend! Hij gaf ook veel goede tips waar wij goed gebruik van gaan maken.

Sterke Punten

Inspecteur wist heel veel en gaf ook goede tips. Rapport een dag na keuring binnen. Supersnel.


W.G.Sellen
9/10

Zeer serieuze bouwkundige inspectie bij oplevering appartement

Sterke Punten

zeer serieuze aanpak


Loes Kroon
10/10

Keurig op tijd aanwezig. Heel fijn dat er zo precies gekeken werd of alles klopte.

Sterke Punten

De medewerker kwam deskundig over. Heel pietje precies. Er werd echt goed gekeken. Gaf goede tips met betrekking tot de woning.


Anoniem
8/10

Vriendelijk, keurig en netjes te werk. Wat er besproken wordt tijdens de inspectie is ook terug te vinden in het rapport.

Sterke Punten

To the point en klantvriendelijk


Rogier Voet
10/10

Vriendelijk, deskundig en toegankelijk. Er wordt deskundig gekeken naar heel de woning en goed uitgelegd wat en waarom er iets mis is.


Heitman
10/10

Een uitstekende ervaring, aanbevelenswaardig. Goede expertise, bekwaam en uiterst zorgvuldig.

Sterke Punten

Vakkundig.


M.Rutten
10/10

Mijn ervaring met Keuringsdienst voor Wonen is uitstekend. Nadat ik een verzoek tot contact had opgenomen werd ik dezelfde dag nog gebeld en kon direct een afspraak maken en kreeg keurig een mail te...

Sterke Punten

Goede communicatie, komen afspraken na en inspecteur is een vakman.