Sofie Mulder
Super fijn bedrijf! Snelle reactie op mail. Vriendelijke monteur die keurig op tijd komt. Duidelijk communiceert.
- Sterke punten
- Duidelijke heldere communicatie
- Product of service:
- Quooker flex rvs combi plus
Vakkundig en snel. Niets op aan te merken.
Snel online besteld en snel geinstalleerd.
Wat een plezierig bedrijf is dit. Vragen worden supersnel beantwoord. De bestelling snel afgehandeld. De installateur neemt in no-time contact met je op om een afspraak voor installatie te maken. De installateur houdt je op de hoogte hoe laat hij komt. De installatie wordt met zorg en aandacht gedaan. De werkplek wordt weer schoon en voorzien van een nieuwe Quooker achtergelaten. Wij zijn erg blij met de manier hoe dit gegaan is en bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan anderen aan.
Prima!
De montage en levering is uiterst secuur, netjes en vlot verlopen.
Prettig bedrijf, zou het iedereen aanbevelen.
Top ervaring! Hele snelle levering en plaatsing. Super contact en deskundige installatie. Alle extra aanpassingen en benodigdheden aanwezig en snel uitgevoerd een aanrader.
Na een belletje gelijk besteld en aangegeven dat er haast bij was omdat de huidige keukenboiler stuk was. Zelfde avond reactie en 2 dagen later geinstalleerd. Bijzonder tevreden.
Ik had last van lekkage uit mijn beluchter/ontluchter van mijn oude boiler. Qraan gebeld om te overleggen, meteen een duidelijke uitleg en een snelle afspraak. Uitstekende communicatie over de afspraak en tijd. Marcel kwam langs, legde kosteloos mijn afvoer opnieuw aan en sloot de Quooker aan. Resultaat: ik heb een nieuwe Quooker én geen lekkage meer! Enorm tevreden over dit bedrijf, vakmanschap en klantvriendelijkheid van a-z. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.
Ontzettend goed en snel geholpen. Zeer vriendelijk en deskundige medewerker.
Super, klantvriendelijk en professioneel
Goede service, snel geleverd.
De bestelling was makkelijk af te ronden. De product is eerst geleverd en gemonteerd en verder de betaling achteraf is gedaan
Qraan verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Qraan heeft de volgende resultaten bereikt:
Vakkundig en snel. Niets op aan te merken.
Snel online besteld en snel geinstalleerd.
Prima!
De montage en levering is uiterst secuur, netjes en vlot verlopen.
Prettig bedrijf, zou het iedereen aanbevelen.
Ontzettend goed en snel geholpen. Zeer vriendelijk en deskundige medewerker.
Super, klantvriendelijk en professioneel
Goede service, snel geleverd.
Qraan heeft de volgende resultaten bereikt: