9.7 /10

1985 reviewsSchrijf review

checkbox100% beveelt Qraan aan!

1985 reviews

Sofie Mulder

Super fijn bedrijf! Snelle reactie op mail. Vriendelijke monteur die keurig op tijd komt. Duidelijk communiceert.

Duidelijke heldere communicatie
Quooker flex rvs combi plus

Oussama

Vakkundig en snel. Niets op aan te merken.

Vakkundig en snel.
Flex combi quooker

Martin Koning

Snel online besteld en snel geinstalleerd.

Klantgerichte service van monteur Dennis
Quooker Combi-plus met kraan

Rene Pronk

Wat een plezierig bedrijf is dit. Vragen worden supersnel beantwoord. De bestelling snel afgehandeld. De installateur neemt in no-time contact met je op om een afspraak voor installatie te maken. De installateur houdt je op de hoogte hoe laat hij komt. De installatie wordt met zorg en aandacht gedaan. De werkplek wordt weer schoon en voorzien van een nieuwe Quooker achtergelaten. Wij zijn erg blij met de manier hoe dit gegaan is en bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan anderen aan.

Erg vriendelijk en kundige installateur die je een half uur van tevoren belt hoe laat hij er is. Erg fijne communicatie en installatie.
Quooker Flex Round Combi

Prima!

Na via email een vraag te hebben gesteld meteen een telefoontje gekregen met de uitleg.

M. de Krosse

De montage en levering is uiterst secuur, netjes en vlot verlopen.

Bij Qraan is de klant nog koning, hetgeen vandaag de dag uiterst zeldzaam aan het worden is.
Kan geen tips bedenken en/of toevoegen.
Quooker Combi Flex

Bram van Swaaij

Prettig bedrijf, zou het iedereen aanbevelen.

Snelle reactie, Snelle levering en perfecte installatie
Quooker met Cube

Kornelis Lievense

Top ervaring! Hele snelle levering en plaatsing. Super contact en deskundige installatie. Alle extra aanpassingen en benodigdheden aanwezig en snel uitgevoerd een aanrader.

Zeer snelle communicatie en levering.
Quook

Peter de Koe

Na een belletje gelijk besteld en aangegeven dat er haast bij was omdat de huidige keukenboiler stuk was. Zelfde avond reactie en 2 dagen later geinstalleerd. Bijzonder tevreden.

Snelle reactietijd monteur. Snelle lever- en installatietijd. Binnen 2 dagen. Super.
Product of service:
Quooker Flex Square Combi.

Marije Wetzel

Ik had last van lekkage uit mijn beluchter/ontluchter van mijn oude boiler. Qraan gebeld om te overleggen, meteen een duidelijke uitleg en een snelle afspraak. Uitstekende communicatie over de afspraak en tijd. Marcel kwam langs, legde kosteloos mijn afvoer opnieuw aan en sloot de Quooker aan. Resultaat: ik heb een nieuwe Quooker én geen lekkage meer! Enorm tevreden over dit bedrijf, vakmanschap en klantvriendelijkheid van a-z. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Goede communicatie (belde dat hij iets eerder kwam) Vakmanschap Service (afvoer kosteloos opnieuw aangelegd!)
Quooker combi flex

Jessica Verweel

Ontzettend goed en snel geholpen. Zeer vriendelijk en deskundige medewerker.

Nvt
Snelle reactie op aankoop. Snelle plaatsing en zeer goed geholpen.
Quooker met plaatsing

Jan

Super, klantvriendelijk en professioneel

Snel, netjes, stipt
Combi en cube

Jeroen Schütz

Goede service, snel geleverd.

Snelheid en flexibiliteit
Quooker en cube

Hicham Chbihi

De bestelling was makkelijk af te ronden. De product is eerst geleverd en gemonteerd en verder de betaling achteraf is gedaan

Uitleg van de monteur en zijn expertise
Qooker

Qraan verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Qraan heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • check1985 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 21 augustus 2014

Qraan

Qraan.nl is uw Quooker installatiepartner. Montage wordt uitsluitend door eigen vakkundige monteurs uitgevoerd. Altijd de beste service en een scherpe prijs. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Didam (nabij Arnhem).

Spoorstraat 7B

6942EA Didam

1985 reviews

Sofie Mulder

Duidelijke heldere communicatie
Quooker flex rvs combi plus

Oussama

Vakkundig en snel. Niets op aan te merken.

Vakkundig en snel.
Flex combi quooker

Martin Koning

Snel online besteld en snel geinstalleerd.

Klantgerichte service van monteur Dennis
Quooker Combi-plus met kraan

Rene Pronk

Quooker Flex Round Combi

M. de Krosse

De montage en levering is uiterst secuur, netjes en vlot verlopen.

Kan geen tips bedenken en/of toevoegen.
Quooker Combi Flex

Bram van Swaaij

Prettig bedrijf, zou het iedereen aanbevelen.

Snelle reactie, Snelle levering en perfecte installatie
Quooker met Cube

Kornelis Lievense

Zeer snelle communicatie en levering.
Quook

Peter de Koe

Product of service:
Quooker Flex Square Combi.

Marije Wetzel

Quooker combi flex

Jessica Verweel

Ontzettend goed en snel geholpen. Zeer vriendelijk en deskundige medewerker.

Nvt
Snelle reactie op aankoop. Snelle plaatsing en zeer goed geholpen.
Quooker met plaatsing

Jan

Super, klantvriendelijk en professioneel

Snel, netjes, stipt
Combi en cube

Jeroen Schütz

Goede service, snel geleverd.

Snelheid en flexibiliteit
Quooker en cube