Herman
- Sterke punten
- Organisatie duidelijkheid
Aankoop Siemens afzuigkap. Een hele fijne ervaring gehad, ten eerste de bestelling via bol.com ging vlekkeloos en duidelijke product omschrijving, de betaling liep snel en daarna kreeg ik een telefoontje om een bezorgdag af te spreken binnen 2 dagen was de afzuigkap binnen en konden via de mail volgen hoe laat de chauffeur er was. Gewoon een op ervaring!!!!!
Koop prullenbak via bol.com. Erg snelle levering
Top!
Super
A.E.G. stofzuiger gekocht. Aanmerkelijk voordeliger dan Coolblue of BOL.
Dit is de eerste keer
Snel contact
We hebben onlangs een waterkoker besteld en zijn ontzettend tevreden over zowel het product als de service. De bestelling werd snel geleverd, goed verpakt en voldeed volledig aan onze verwachtingen. Een betrouwbare winkel waar we zeker vaker zullen bestellen.
Prima bedrijf, met ruime keuze
ik heb hele goede ervaring met dit bedrijf, na het plaatsen vn mijn bestelling via Bol werd ik na een half uurtje gebeld om te bedanken voor de opdracht maar ook werd mij gevraagd en samen gecontroleerd dat ik ook alles goed heb gedaan, dit is een goede service zodat ik niet het verkeerde geleverd zou krijgen. ook werd het keurig volgens afspraak geleverd.
Altijd meedenkend en super vriendelijk. Niet om nu mee te doen met een prijs hoor. Gewoon oprechte review. Onze keuken zit er nu 6 jaar in en genieten nog steeds.
Via BOL een AEG afzuigkap besteld, na plaatsen bestelling werd ik direct gebeld door een vriendelijke medewerker om de dag van afleveren af te stemmen
Goede communicatie en snelle service.
Betrouwbare en snelle levering.
Keuken Drachten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Keuken Drachten heeft de volgende resultaten bereikt:
Koop prullenbak via bol.com. Erg snelle levering
Top!
Super
A.E.G. stofzuiger gekocht. Aanmerkelijk voordeliger dan Coolblue of BOL.
Dit is de eerste keer
Snel contact
Prima bedrijf, met ruime keuze
Goede communicatie en snelle service.
Betrouwbare en snelle levering.
Keuken Drachten heeft de volgende resultaten bereikt: