8.8 /10

checkbox96% beveelt Kerstpakkettenplaza.nl aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Assurantiekantoor Nico van Peer BV

SterSterSterLege sterLege ster

Goed verlopen, behalve bezorging

mooie artikelen

Antwoord Kerstpakkettenplaza.nl

Goedemiddag, Bedankt voor uw feedback. Wij begrijpen uw opmerking over de bezorging. helaas ontvangen wij niet van alle transporteurs een track & trace of tijdstip tenzij wij dat vooraf inkopen voor u. Dit is aan te geven bij de offerte aanvraag. Wat betreft de bezorgkosten willen wij graag een correctie aanbrengen: de kosten voor een palletbezorging bedragen € 55,- exclusief btw en niet € 75,-. Deze kosten zijn gebaseerd op de tarieven van onze transportpartner, inclusief pallet en dieseltoeslag. Wij nemen uw opmerkingen mee en blijven continu kijken hoe wij onze service kunnen verbeteren en of we voordeliger kunnen transporteren.

Weld Point

MEFGA vet pakket!

Uitgebreid assortiment

Inplan B.V.

Veel keuze en eenvoudig te bestellen.

Veel keuzemogelijkheden.

Ergo-Design BV

Prima, afspraken worden nagekomen, levering op afgesproken tijd.

Levering exact zoals besteld, levering op tijd

Het Zaanse Weggeefhuis

Zeer tevreden al jaren klant

netjes en op tijd levering van de pakketten en hulp bij binnen zetten

The Jagger Casino / Funplaza Spijkenisse B.V.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Dit jaar heel slecht ! Beschimmelde kaas in enkele pakketten

Dit jaar heel erg slecht ! Pakketten niet allemaal hetzelfde qua inhoud en beschimmelde kaas in enkele pakketten !

Antwoord Kerstpakkettenplaza.nl

Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden het zeer vervelend om te lezen dat u dit jaar niet tevreden bent over onze pakketten en dat u problemen heeft ervaren met zowel de inhoud als de kwaliteit van de kaas. Onze excuses hiervoor. Wij streven er altijd naar om pakketten met een gelijke samenstelling te leveren. Wanneer hier afwijkingen in zijn ontstaan, nemen wij dit zeer serieus en gaan wij dit intern onderzoeken. Wat betreft de beschimmelde kaas: ondanks onze strenge kwaliteitscontroles kan het helaas voorkomen dat er een miniscuul, met het blote oog niet zichtbaar gaatje in de verpakking zit. Hierdoor kan er lucht bij de kaas komen, wat schimmelvorming kan veroorzaken. Wij begrijpen dat dit bijzonder teleurstellend is en stellen uw feedback zeer op prijs. Deze helpt ons om onze processen en controles verder te verbeteren. Mocht u hierover nog contact met ons willen opnemen, dan nodigen wij u van harte uit dit rechtstreeks met ons te doen, zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Curio scala

SterSterSterSterLege ster

Alles prima conform bestelling en afspraak geleverd

Motorsaloon BV

SterSterLege sterLege sterLege ster

het pakket viel mij tegen, het jaar ervoor ook bij jullie besteld deze was geheel naar tevredenheid.

momenteel niet

Antwoord Kerstpakkettenplaza.nl

Goedemiddag, Hartelijk dank voor het delen van uw beoordeling. Wij vinden het erg jammer om te horen dat het pakket niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dat betreuren wij zeer. Wij hebben uw bestelling nagekeken en zien dat het betreffende pakket een zogenoemde Sweet box bevat. In deze box zijn meerdere kleinere artikelen samengevoegd, waarvan de grammages inderdaad lager zijn, zoals ook vermeld bij de productspecificaties. Mogelijk doelt u hierop. Wij hopen dat wij met deze toelichting enige duidelijkheid hebben kunnen geven. Uiteraard stellen wij uw feedback zeer op prijs en nemen wij deze mee ter verbetering van ons aanbod. Wij hopen u, net als in voorgaande jaren, in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en u dan te kunnen verrassen met een pakket dat beter bij uw wensen past.

Sortimentstuin ‘Harry van de Laar’

Vlotte levering, goede service

Goede bereikbaarheid telefonisch

Team Vrijwillig

Zeer vriendelijke medewerkers en mooie pakketten voor goede prijs

Suzlon Energy Limited

Prima communicatie, levering als afgesproken.

communicatie gaat prima.

SWV GO

Goede ervaring, was voor het eerst dat we zaken deden met Kerstpakkettenplaza. Het contact verliep prima, we werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang van onze bestelling en het aflevertijdstip.

Veel keuze, uitgebreid assortiment. Ook erg leuke website voor kleine pakketjes, die wij afnamen om mee te geven met onze jaarlijkse cadeaubon. Leuk om te geven, fijn om te krijgen kregen wij terug van onze medewerkers.

Euromast Horeca B.V.

Prettige communicatie en snelle levering

Snelle en fijne communicatie

Unicon Zonweringen

Wij van Unicon Zonweringen Zwijndrecht vonden de kerstpaketten top en leuk gevuld

snel aanpassen we hadden nog een extra paket nodig dat was geen probleem

Orgafert BV

prettig contact, zeker tegen de kerstdagen wanneer het extra druk is werd ik super te woord gestaan.

communicatie. hele vriendelijke chauffeur die de pakketen kwam leveren.

Kerstpakkettenplaza.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kerstpakkettenplaza.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 9 april 2013

Kerstpakkettenplaza.nl

Santa's Holding BV bestaat o.a. uit Kerstpakkettenplaza.nl, kerstpakkettenexpress.nl en Kerstcomplimenten.nl Samen de grootste online leverancier van luxe en originele kerstgeschenken. Bij ons heeft u het grootste en het beste kerstpakket overzicht van Nederland.

Gildeplein 5

Weld Point

MEFGA vet pakket!

Uitgebreid assortiment

Inplan B.V.

Veel keuze en eenvoudig te bestellen.

Veel keuzemogelijkheden.

Ergo-Design BV

Prima, afspraken worden nagekomen, levering op afgesproken tijd.

Levering exact zoals besteld, levering op tijd

Het Zaanse Weggeefhuis

Zeer tevreden al jaren klant

netjes en op tijd levering van de pakketten en hulp bij binnen zetten

The Jagger Casino / Funplaza Spijkenisse B.V.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Goede bereikbaarheid telefonisch

Team Vrijwillig

Zeer vriendelijke medewerkers en mooie pakketten voor goede prijs

Suzlon Energy Limited

Prima communicatie, levering als afgesproken.

communicatie gaat prima.

SWV GO

Euromast Horeca B.V.

Prettige communicatie en snelle levering

Snelle en fijne communicatie

Unicon Zonweringen

snel aanpassen we hadden nog een extra paket nodig dat was geen probleem

Orgafert BV

communicatie. hele vriendelijke chauffeur die de pakketen kwam leveren.

Kerstpakkettenplaza.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10