SterSterSterSterLege ster

Bij een terugval van de klachten.

Kundig en vriendelijk en geruststellend

Hij legde alles over mijn blessure haarfijn uit en maakte duidelijk waarom de oefeningen helpen.

Als iemand een therapeut zoekt

Mike van Doorn

Goede ervaringen met Kevin, zowel in het verleden als recent. Deskundig en to the point. Beide keren duidelijkheid gekregen over mijn kwaal, hij past effectieve behandelmethodes toe (massages, shockwave en injecties) en geeft goed advies wat ik verder nog kan doen om zsm te herstellen. Tot slot is het een sympathieke jongen, wat het allemaal wat aangenamer maakt.

SterSterSterSterLege ster

??? ???? ?????? ???? ???????? ????

SterSterSterSterLege ster

Ze is vriendelijk en legt het allemaal duidelijk uit. Ook denkt ze mee om het nog beter te krijgen.

Herman Sterk

Gaf duidelijk aan kennis van zake te hebben. Na gedegen onderzoek werd er een duidelijk beeld geschetst van het probleem

De betrokkenheid, meedenken en professionaliteit. Overleggen met een andere gespecialiseerde specialist binnen de praktijk om nog een betere behandeling te geven.

Ze zijn erg vriendelijk en ze luisteren na vraag die je stelt

Luisterd oor goed advies

behandeling is niet afgemaakt ivm ziekenhuis opname

Yolanda

Ik kom al jaren bij de kernpraktijk. Dus ik weet wat ik aan me behandelaar heb. Ik moest alleen even wennen aan me nieuwe behandelaar. Maar daar ben ik nu ook aan gewend. En als er iets is dan kan je dat heel netjes bespreekbaar maken.

Er wordt goed geluisterd en vakkundig behandeld. Van te voren goed aangegeven hoe de vooruitzichten zijn.

als iemand mij vraagt naar een goede fysiotherapeut

Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 17 november 2017

Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam

Fysiogroep Zaandam is één van de oudste en grootste praktijken in de Zaanstreek, een ‘kernbegrip’ in de omgeving! Ruim 40 jaar geleden werd Fysiogroep Zaandam opgericht. In de afgelopen decennia is de praktijk gegroeid naar een dynamische praktijk met 12 fysiotherapeuten en veel specialisaties. De praktijk wordt geleid door een maatschap gevormd door Ilse Boekweg, Wycher Lens en Joris Verheul. We hebben 4 locaties in Zaandam, deze zijn gelegen in Kogerveld en het Kalf.

Ereprijsweg 1 en 9

1508CT Zaandam

SterSterSterSterLege ster

Bij een terugval van de klachten.

Kundig en vriendelijk en geruststellend

Als iemand een therapeut zoekt

Mike van Doorn

SterSterSterSterLege ster

??? ???? ?????? ???? ???????? ????

Herman Sterk

Ze zijn erg vriendelijk en ze luisteren na vraag die je stelt