He is following my case closely and trying to help me in every way possible.
Ilse is erg deskundig, geduldig en vooral vriendelijk.
Goede en vriendelijke behandeling
Als een buurtbewoner vraagt naar hulp en mijn ervaring.
Persoonlijkheid, de betrokkenheid en flexibiliteit.
deskundig en klantgericht
Wordt heel goed begeleid bepraten je vooruit gang .Zal de praktijk keer aan bevelen bij andere
Goede begeleiding en kon veel vragen stellen
De fysiotherapeut nam mijn verhaal en klachten serieus. Ze heeft me goed geholpen met gerichte oefeningen en tips. Daardoor zijn mijn klachten verminderd.
De fysiotherapeut was gespecialiseerd in het probleem wat ik had. De behandelingen hebben effect gehad op mijn lichaam
Een hele fijne praktijk met leuke mensen en super goede en kundige fysiotherapeut. Ik ben goed geholpen met mijn blessure, en er wordt goed naar je geluisterd. De behandelingen en oefeningen werken goed en ben erg tevreden
wanneer iemand dezelfde klachten zou hebben
Kyle heeft veel kennis, ervaring en is eerlijk over het plan van aanpak en de gevolgen hiervan. Een hele goeie
Joris durfde eigenwijs te zijn en nam de aanbeveling van de orthopeed niet over en hij had gelijk.
Hij heeft me zeer goed geholpen
Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam heeft de volgende resultaten bereikt:
Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam
Ereprijsweg 1 en 9
1508CT Zaandam
He is following my case closely and trying to help me in every way possible.
Ilse is erg deskundig, geduldig en vooral vriendelijk.
Goede en vriendelijke behandeling
Als een buurtbewoner vraagt naar hulp en mijn ervaring.
Persoonlijkheid, de betrokkenheid en flexibiliteit.
deskundig en klantgericht
Goede begeleiding en kon veel vragen stellen