Luistert en neemt de tijd, is vriendelijk en betrokken. Heb vertrouwen in de kennis
2094 reviewsSchrijf review
Als vrienden/ bekenden van mij vragen waar ik behandeld ben of als zij mij vragen waar ik behandeling aan zou raden
Prima praktijk
Hij kwam bij mij thuis en keurig op tijd. Was erg serieus.
Goede en vakkundige behandelaar
Hij is rustig en begripvol.
Veel kennis, professioneel en uitstekende begeleiding
Duidelijke communicatie en effectieve oefeningen waardoor mijn klachten sterk verminderd zijn.
Ze luisterd goed (ook al kon ik het niet zo goed benoemen waar de pijn precies zat). Ze vroeg dan waar en bij welke beweging het niet goed ging. En ik voelde mij op mijn gemak bij haar
Vriendelijk, deskundig, werkt op tijd. Al met al zeer tevreden
Weet na jaren de beste behandeling voor mij.
Doelgericht
Nienke begreep mijn klacht meteen en wist wat te doen. De tweede keer had ik inmiddels een hele andere klacht. Ook daar wist ze me goed uit te leggen waar het door kwam en gaf me veel vervolgens ook voor die klacht oefeningen mee die uitstekend helpen.
Hij luistert goed en begreep mijn hulpvraag heel goed.
Er wordt goed naar klacht geluisterd, dmv oefeningen is er verbetering in de klacht gekomen. Goede hulp en goed advies
Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam heeft de volgende resultaten bereikt:
Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam
Ereprijsweg 1 en 9
1508CT Zaandam
Prima praktijk
Hij kwam bij mij thuis en keurig op tijd. Was erg serieus.
Goede en vakkundige behandelaar
Hij is rustig en begripvol.
Veel kennis, professioneel en uitstekende begeleiding
Vriendelijk, deskundig, werkt op tijd. Al met al zeer tevreden
Weet na jaren de beste behandeling voor mij.
Doelgericht
Hij luistert goed en begreep mijn hulpvraag heel goed.
Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam heeft de volgende resultaten bereikt:
Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam