Len Thesing

SterSterSterSterLege ster

Empathisch, deskundig, betrokken, meedenkt.

Vriendelijk en deskundig

Klantvriendelijke,professioneel en efficiënt.

Vriendelijk, kundig en prettig persoon

De deskundigheid en precies op tijd met de behandeling beginnen. Altijd vrolijk

Manu Wilbert

de oplossing voor mijn fysieke probleem, de expertise en de liefdevolle, vriendelijke en humane manier van omgaan met patiënten

Ze luistert goed naar me en naar aanleiding daarvan geeft ze me goede behandeling en aanwijzingen hoe ik de oefeningen moet doen.

De behandeling heeft een goede inschatting gemaakt voor de juiste behandeling. Deze heeft mij goed geholpen. De fysiotherapeut was prettig in de omgang, vriendelijk, tieganjelijk en geïnteresseerd. De praktijk was goed bereikbaar. Vriendelijke medewerkers aan de telefoon. Voor de afspraken werd er goed rekening gehouden met je mogelijkheden. De praktijk ziet er verzorgd uit. Al met al ben ik enthousiast, tevreden en blij dat ik van me klachten af ben.

meedenkend, aardig, verstaat haar vak

Gerda Damwijk

Ik ben zeer tevreden over mijn fysiotherapeut

Michael Egor-Egbe

He was really cool and easy to work with. Always engagaed fully, not half in or quarter. I really liked that.

Al diverse malen hele goede resultaten bij mijn Fysiotherapeut.

Loredana Dalessandro

Celine is just so good! fantastic professional, very understanding and supportive.

Ze is een zeer deskundige, ervaren en plezierige fysiotherapeute.

Ik kom al jaren bij Ilse voor een steeds terugkerende klacht. De behandeling die ik krijg geeft verlichting. Ik word nooit klachtenvrij; dat komt door mijn aandoening en ligt niet aan de manier van behandelen. Ik ben zeer tevreden over Ilse. Zij neemt mij serieus en is zeer deskundig.

Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 17 november 2017

Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam

Fysiogroep Zaandam is één van de oudste en grootste praktijken in de Zaanstreek, een ‘kernbegrip’ in de omgeving! Ruim 40 jaar geleden werd Fysiogroep Zaandam opgericht. In de afgelopen decennia is de praktijk gegroeid naar een dynamische praktijk met 12 fysiotherapeuten en veel specialisaties. De praktijk wordt geleid door een maatschap gevormd door Ilse Boekweg, Wycher Lens en Joris Verheul. We hebben 4 locaties in Zaandam, deze zijn gelegen in Kogerveld en het Kalf.

Ereprijsweg 1 en 9

1508CT Zaandam

Len Thesing

SterSterSterSterLege ster

Empathisch, deskundig, betrokken, meedenkt.

Vriendelijk en deskundig

meedenkend, aardig, verstaat haar vak

Gerda Damwijk

Ik ben zeer tevreden over mijn fysiotherapeut

Michael Egor-Egbe

Al diverse malen hele goede resultaten bij mijn Fysiotherapeut.

Loredana Dalessandro

Ze is een zeer deskundige, ervaren en plezierige fysiotherapeute.

Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10