Daan Meulenkamp
Blij met de samenwerking en snelle herstel van mijn blessure. Deskundig advies van de fysiotherapeut.
2058 reviewsSchrijf review
Jeroen is een topper! Kundig, rustig, luistert goed, en belangrijkste; heeft mij van mijn klachten af geholpen! Topper
Zeker Jeroen was een vertelt wat er loos was en gaf mij vertrouwen zoals hij mij behandelde
Zeer serieus, gaf duidelijk aan wat er aan scheelt en wat te gaan doen met de behandeling
Ten allereerste ze neemt je heel serieus, ten tweede ze komt met ideeën en zoek naar de probleem, en de allerbelangrijkste is ze is lief spontaan en super aardig,
Zeer deskundig. Duidelijke communicatie
Hij is goed in zijn werk. We overlegen samen wat gaat gebeuren en welke methode. Hij past de behandeling naar de pijn die op dat moment bet beste past
hij is vriendelijk en ik vind hem zeer goed met een behandeling hij heeft er voor gezorgd dat er verder naar word gekeken.
Ik kon alles bespreken en er werd goed naar mij geluisterd en tijd genomen. Ik werd gestimuleerd, waardoor ook gemotiveerd. Ben zeer tevreden.
Goede behandeling waar ik baat bij had. Neemt je serieus en is super aardig
Zeer deskundig en nam mij altijd serieus
Ik werd altijd te laat de behandelkamer inGeroepen, Heb 5 minuten shockwave gehad en stond altijd na 10 minuten weer buiten. Na de 6 weken hoefde ik geen nieuwe afspraak meer te maken omdat het in de volgende 6 weken weg zou gaan.
Vakbekcwaamhe
Prettige communicatie
Zeer empathisch en deskundig.
Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede behandeling waar ik baat bij had. Neemt je serieus en is super aardig
Zeer deskundig en nam mij altijd serieus
Vakbekcwaamhe
Prettige communicatie
Zeer empathisch en deskundig.
Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam heeft de volgende resultaten bereikt:
Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam