1945 reviewsSchrijf review
Was in goede handen??
Ze weet precies wat ze doen, vriendelijk ,luisterend ook voor je privé situatie…. Ilse echt een aanrader!!!
Er werd naar mij geluisterd en werd goed behandeld
Mijn geval is complex. Dus ben nog niet zo lang onder behandeling
Bij schouderklachten.
Goede hulp, precies juiste behandeling. Prettig in de omgang
Ik ben onder de indruk van de deskundigheid van de fysiiotherapeuten (Jeroen Koekoek, Ilse Boekweg en Kyle Ward in mijn geval) en de prettige manier van communicatie/contact. Ook heel fijn dat je per app altijd een aantal keer wordt herinnerd aan de afspraak.
Duidelijkheid en serieus nemen van de klachten.
Luistert, denkt mee, vraagt door, legt uit wat hij van plan is te doen.
Duidelijke informatie, kundige behandeling, fijn contact
Zeer goed geholpen
Kundig, enthousiast en sympathiek.
Veel ervaring en deskundigheid. Samen overleggen wat de beste behandeling was voor mij.
Lieve, kundige man, die elke stap uitlegde!
Heb het gevoel dat hij er voor me is
Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam heeft de volgende resultaten bereikt:
Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam
Ereprijsweg 1 en 9
1508CT Zaandam
Er werd naar mij geluisterd en werd goed behandeld
Mijn geval is complex. Dus ben nog niet zo lang onder behandeling
Bij schouderklachten.
Goede hulp, precies juiste behandeling. Prettig in de omgang
Duidelijkheid en serieus nemen van de klachten.
Luistert, denkt mee, vraagt door, legt uit wat hij van plan is te doen.
Duidelijke informatie, kundige behandeling, fijn contact
Zeer goed geholpen
Kundig, enthousiast en sympathiek.
Lieve, kundige man, die elke stap uitlegde!
Heb het gevoel dat hij er voor me is
Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam heeft de volgende resultaten bereikt: