Daan
- Aangekocht lidmaatschap/pakket
- Fitnesslidmaatschap
Betrokkenheid personeel
Inge is heel goed in haar vak en daarnaast een heel prettig mens. Ze heeft me nu en in het verleden vaak snel weer op de been gekregen, daar ben ik erg tevreden mee en dankbaar voor.
Deskundige begeleiding
Vriendelijke en rustige vrouw die mij goed heeft geholpen van de klachten af te komen.
Ik heb een goed vrrtrouwen in de behandeling en de kennis van de fysiotherapeut.
Serieus en heel vriendelijk
Hij is zeerjejus en ook grapjes tussen door geven aan dat hij ook aan neemt hoe ij in je leven zit.
Kundige manueel therapeut, rustig vriendelijk en vertrouwd
Altijd
Goede aanpak, klachten zijn verholpen in een realistische tijd
Myrthe is betrokken en geeft prima advies. Zelfs in de ontmoetong op de sportschool heeft zij aandacht.
Prettig persoon. Deed oefeningen goed voor. Is kritisch op mijn uitvoering
Hij stelde veel vragen om de oorzaak vast te stellen, nam me serieus en sprak kundig zodat je er meteen vertrouwen in hebt
Mijn fysiotherapeut is professioneel en zeer geduldig.
He has always been very interested in the current situation my knee and me are in. He has been supportive and honest about the process, and he has been quite open to feed-backs.
KernGezond Fysiotherapie & Sport verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
KernGezond Fysiotherapie & Sport heeft de volgende resultaten bereikt:

Kundige manueel therapeut, rustig vriendelijk en vertrouwd
Altijd
Goede aanpak, klachten zijn verholpen in een realistische tijd
Prettig persoon. Deed oefeningen goed voor. Is kritisch op mijn uitvoering
Mijn fysiotherapeut is professioneel en zeer geduldig.
KernGezond Fysiotherapie & Sport heeft de volgende resultaten bereikt:

KernGezond Fysiotherapie & Sport