De heer T. Jager
Kleurmonsters aangevraagd voor onze uitbouw. Een keus gemaakt, kleuren die we niet wouden teruggestuurd. We wachten op onze aannemer die de verbouwing voor ons doet.
- Product of service:
- Keralit panelen
97% beveelt Keralit gevel- en dakrandpanelen aan!
97% beveelt Keralit gevel- en dakrandpanelen aan!
N.a.v. de kleurmonsters een keuze kunnen maken in de kleuren die we op de gevel en boeidelen willen hebben.
Mooi product. Maar ivm verhuizing niet gekocht.
mooi eindresultaat
Ziet er netjes en degelijk uit
Geweldig mooi en makkelijk te monteren
Nog geen ervaring maar had monsterset aangevraagd voor evt. toekomstige gevelbekleding om het hout te vervangen. Ging met name om de kleur vergelijking. Kan dus nog geen oordeel geven over het product, maar zag er netjes uit.
helaas tot op heden zijn wij nog niet in de mogelijkheid geweest om keralit te plaatsen. het staat nu op de planning voor aankomende zomer. vr gr Rolf
Werkt prettig en goede kwaliteit
Top product
Mooi materiaal
We hebben voor een ander product gekozen
werd netjes opgestuurd
Super materiaal maar de bijkomende kosten ophalen voor 1 plank is meer dan belachelijk
Keralit gevel- en dakrandpanelen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Keralit gevel- en dakrandpanelen heeft de volgende resultaten bereikt:
Keralit gevel- en dakrandpanelen
Postbus 57
7700 AB Dedemsvaart
Mooi product. Maar ivm verhuizing niet gekocht.
mooi eindresultaat
Ziet er netjes en degelijk uit