De heer Pieter Steenhuis
- Product of service:
- Keralit gevel panelen
97% beveelt Keralit gevel- en dakrandpanelen aan!
97% beveelt Keralit gevel- en dakrandpanelen aan!
prima ervaring
Mooi product
Goed product
Onze huis is houtskelet woning. Omdat het hout slecht werd en op enkele plekken is gaan rotten wilden we renoveren. Helaas blijkt bij het aanbrengen van keralit deze aan de buitenkant op de bestaande woning aangebracht te worden. De woning wordt als het ware ingepakt.
Top
Prachtig resultaat. Stevig materiaal, maar lastig te verwerken, zoals de eindstrips.
Een verrijking van onze gevel
Prima product
Mooi product en redelijke makkelijk om te monteren
we werken er veel mee, en zijn er tevreden over.
Zeer goed, makelijk te monteren ,
Keralit gevel- en dakrandpanelen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Keralit gevel- en dakrandpanelen heeft de volgende resultaten bereikt:
Top
Een verrijking van onze gevel
Prima product
Mooi product en redelijke makkelijk om te monteren
we werken er veel mee, en zijn er tevreden over.
Zeer goed, makelijk te monteren ,
Keralit gevel- en dakrandpanelen heeft de volgende resultaten bereikt: