Lammert Straten
- Verbeterpunten of tips
- Geen
95% beveelt Kentekenplaat drukken aan!
Zeer snel en vakkundig geholpen
Vond het heel.netjes om via jullie te moeten vernemen dat het pakketje vertraagd was. Kunnen andere webshops een voorbeeld van nemen.
Prima!
Makkelijke bestelling via website, snelle service en levering
Besteld en snel geleverd gekregen.
Snelle levering, verzendkosten kunnen wel iets omlaag voor brievenbuspakketje.
Accuraat en snel. Veilig bezorgd
Heb alles via de website gedaan. Geen contact met medewerker gehad, dus kan geen vijf sterren geven
Very quick and easy to order. The delivery fee is a bit high considering it is just a white plate for 9ish euros.
Eenvoudig en doeltreffend
Prima, zoals het hoort
uitstekend
Uitstekend
prima
1 kentekenplaat was op de kop gedrukt , mailtje gestuurd en een dag later was er alweer een nieuwe onderweg! Zeer goedde service
Kentekenplaat drukken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kentekenplaat drukken heeft de volgende resultaten bereikt:
Kentekenplaat drukken
Dukdalf 13
9206 BE Drachten
Prima!
Makkelijke bestelling via website, snelle service en levering
Besteld en snel geleverd gekregen.
Snelle levering, verzendkosten kunnen wel iets omlaag voor brievenbuspakketje.
Accuraat en snel. Veilig bezorgd
Eenvoudig en doeltreffend