Teun Hoeks
- Verbeterpunten of tips
- Plaat kwam ondanks stickers toch gevouwen aan. Misschien een strook extra stevig karton in de doos stoppen
95% beveelt Kentekenplaat drukken aan!
Zie verbeterpunten
Prima geregeld
Prima en supersnel geleverd Klantvriendelijkheid kan ik niet beoordelen, geen persoonlijk contact gehad, maar het geheel was prima!
Snelle levering van het product
Duidelijke taal, goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering
Echt super mooie platen en heel snel geleverd. In topstaat zoals verwacht.
Duidelijke site, snelle levering en de prijs is prima ziet er goed en stevig uit
Alles makkelijk in te vullen. Duidelijke info. Keurig geleverd.
prima
Een geweldige ervaring
Snelle en correcte levering van het bestelde.
Snelle en goed geregeld. Perfect!
Goed ervaring
Kentekenplaat drukken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kentekenplaat drukken heeft de volgende resultaten bereikt:
Kentekenplaat drukken
Dukdalf 13
9206 BE Drachten
Zie verbeterpunten
Prima geregeld
Snelle levering van het product
Duidelijke taal, goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering
Echt super mooie platen en heel snel geleverd. In topstaat zoals verwacht.
Alles makkelijk in te vullen. Duidelijke info. Keurig geleverd.
prima
Een geweldige ervaring
Snelle en correcte levering van het bestelde.
Snelle en goed geregeld. Perfect!
Goed ervaring
Kentekenplaat drukken heeft de volgende resultaten bereikt: