Elise Stroink
- Verbeterpunten of tips
- Blijf zo doorgaan
95% beveelt Kentekenplaat drukken aan!
Prima invul gemak kan iets beter
Helemaal top! Bestellen is erg eenvoudig en wordt super snel geleverd.
Echt top ga zeker vaker hier bestellen
goede en snelle levering zoals op site staat
Mooi gemaakt
Snel geleverd
goede ervaring, goed product, duidelijk en snel geleverd
OK
Waardeloos dat je voor afhalen €2,50 moet betalen.
Netjes geregeld en duidelijk
adequaat, maakt beloftes waar
Positief, je weet snel welke plaat je nodig heb en genoeg opties voor kentekenplaten beschikbaar.
Goed.
Kentekenplaat drukken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kentekenplaat drukken heeft de volgende resultaten bereikt:
Kentekenplaat drukken
Dukdalf 13
9206 BE Drachten
Prima invul gemak kan iets beter
Helemaal top! Bestellen is erg eenvoudig en wordt super snel geleverd.
Echt top ga zeker vaker hier bestellen
goede en snelle levering zoals op site staat
Mooi gemaakt
Snel geleverd
goede ervaring, goed product, duidelijk en snel geleverd
OK
Waardeloos dat je voor afhalen €2,50 moet betalen.
Netjes geregeld en duidelijk
adequaat, maakt beloftes waar