- Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
- Beter opleiden en uitrusten monteurs zodat ze sneller tot de juiste oplossing kunnen komen. Ze kennen onze ketel niet goed genoeg. Weten niet dat deze extra gevoelig is voor gasafvoer kanalen. Ze wijzen naar verschillende afdelingen en hebben moeite aan elkaar goed uit te leggen wat er nodig is zodat ze bij de klant komen zonder de juiste spullen bij zich te hebben. Als klant moet ik mij iedere keer weer beschikbaar maken om er weer een halve dag voor thuis te werken, agenda proberen vrij te maken voor een halve dag is erg uitdagend en alles weer aan de kant te schuiven. Het frustreert dan als er geen concrete oplossing komt.
- Wat viel u in positieve zin op?
- Regulier onderhoud is goed.
- Kunt u dit toelichten?
- Je staat lang in de bel wachtrij. Ook de monteurs zelf staan lang in de wachtrij, waar jij als klant dan ook weer op staat te wachten.
Na veel bezoeken is het nog steeds onduidelijk of mijn storing verholpen zal worden. Van drieweg klep tot moederbord verwisselen tot vervangen hele gasafvoer installatie. Ik heb zelf moeten aangeven dat de afvoer waarschijnlijk niet in orde is. 3de monteur moet nu langskomen. Want niemand heeft de juiste trappen bij zich. De monteurs hebben moeite aan elkaar uit te leggen wat er nodig is.