Bekwaamheid van de monteurs van Kemkens
7.6/10

V. Saravanapavan

vriendelijkheid van de monteur

SterSterSterHalve sterLege ster

Op kortere termijn een afspraak kunnen plannen.

De monteur maakte een gedegen en deskundige indruk

Venrooy

SterSterSterHalve sterLege ster

Zou normaal een ster meer gegeven hebben maar het was jammer dat je deze keer als klant zelf de troep moest opruimen die na de werkzaamheden achtergelaten was. (gruis van de ketel, water op de grond na het navullen, zwarte strepen op de cv en radiatoren.) Met daarbij de opmerking dat klanten voortaan na werkzaamheden zelf de installatie moeten ontluchten. Dat hebben wij in 30 jaar Kemkens-tijd nog niet mee gemaakt.

Wat viel u in positieve zin op?
De vrolijkheid van de monteur.

Loots

beleefde mensen
ben zeer tevreden over jullie werkmethoden

de Bresser-Maas

Hele proces aanschaf en installatie van begin tot einde heel goed verlopen, contact met alle medewerkers van planning/organisatie t/m nacontrole fijn!

Fam. Roosenbrand

SterSterSterLege sterLege ster

Versterk controles op betrouwbaarheid van medewerkers en communiceer duidelijk welke maatregelen worden genomen om vertrouwen te waarborgen.

Het onderhoud is vakkundig uitgevoerd en daar zijn we tevreden over. Toch blijven we voorzichtig in onze waardering vanwege een ernstige diefstalervaring binnen onze familie door een medewerker van Kempkens.
Wat viel u in positieve zin op?
De monteur werkt netjes, is duidelijk en professioneel. De communicatie is helder en het onderhoud wordt zorgvuldig uitgevoerd.

Van huizen

Deskundig, snel gepland en vriendelijk

Bellen en plannen ging snel
Deskundig, vriendelijk

Louis Erich

Bekwame monteurs die een al langer bestaand probleem goed hebben aangepakt!

Goede communicatie en nakomen van afspraken
Goede communicatie!

Nette monteur

Telefonisch goed bereikbaar.

Bart van de Wiel

SterSterSterSterLege ster

Goede service. Afspraken worden nagekomen.

Van melis

In mijn ervaring momenteel geen want alles is positief en vlekkeloos verlopen

Monteur die bij mij thuis is geweest is heel bekwaam, zorgvuldig, eerlijk, weet waar hij mee bezig is. Telefoniste was heel vriendelijk en oplossinggericht.
Dat alles is nagekomen wat op voorhand besproken is geweest. Top service

Duidelijk en vriendelijk
Was een vriendelijke monteur. Zeer tevreden.

Kemkens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kemkens heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 17 februari 2014

Kemkens

Kemkens is opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort in huis. We voorzien in de regio Brabant, Zeeland, Limburg, Utrecht en Zuid-Gelderland ruim 400.000 klanten in duurzame energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. U kunt bij ons vertrouwen op deskundig en merkonafhankelijk advies voor een nieuwe cv-ketel. Ook voor andere duurzame energie oplossingen zoals zonnepanelen, een warmtepomp, thuisbatterij, airco, ventilatie en service- en onderhoud, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor u klaar! Van advies tot aanschaf en van installatie tot onderhoud. Altijd met oog voor maatwerk en persoonlijke aandacht.

Merwedestraat 58

7.6/10

V. Saravanapavan

vriendelijkheid van de monteur

SterSterSterHalve sterLege ster

Op kortere termijn een afspraak kunnen plannen.

De monteur maakte een gedegen en deskundige indruk

Venrooy

Wat viel u in positieve zin op?
De vrolijkheid van de monteur.

Loots

Deskundig, snel gepland en vriendelijk

Bellen en plannen ging snel
Deskundig, vriendelijk

Louis Erich

Bekwame monteurs die een al langer bestaand probleem goed hebben aangepakt!

Goede communicatie en nakomen van afspraken
Goede communicatie!

Nette monteur

Telefonisch goed bereikbaar.

Bart van de Wiel

SterSterSterSterLege ster

Goede service. Afspraken worden nagekomen.

Van melis

In mijn ervaring momenteel geen want alles is positief en vlekkeloos verlopen

Dat alles is nagekomen wat op voorhand besproken is geweest. Top service

Duidelijk en vriendelijk
Was een vriendelijke monteur. Zeer tevreden.

Kemkens heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10