Lisette
Ik heb een jurk besteld in maat XL en kreeg een jurk geleverd met Franse maat 42 / EU maat 40. Toen ik aangaf dat dit kleiner is dan een standaard XL (wat normaal gesproken overeenkomt met EU maat 44), kreeg ik te horen dat XL gewoon maat 42 is en dat ik de juiste maat had ontvangen. Wat ik vooral vervelend vond, was niet de verwarring over de maat, maar de manier waarop er met mijn melding werd omgegaan. In plaats van mijn ervaring serieus te nemen, bleef de eigenaresse volhouden dat haar maatvoering feitelijk juist was, terwijl die aantoonbaar afwijkt van vrijwel alle gangbare merken. Ze bood pas een oplossing aan nadat ik haar hier herhaaldelijk op moest aandringen — en zelfs toen werd dat gebracht als een ‘coulance’, niet als het herstellen van een fout. De toon in de communicatie was in mijn ervaring defensief en denigrerend, en ik voelde me als klant niet gehoord. Uiteindelijk heb ik besloten geen zaken meer te willen doen met deze webshop. De jurk is geretourneerd, het geld heb ik terugontvangen, maar de kosten van het retoursturen ben ik wel kwijt.
- Product of service:
- Jurk