Hantie
leuke website, makkelijk persoonlijk contact, goed advies en snelle levering. Hele leuke jurk met prachtig vestje gekocht
- Product of service:
- Seasalt Cornwall jurk plus matching vestje
Kekke Jurkjes heeft mooie kwaliteit kleding en levert heel snel, ook voor advies kun je hier altijd terecht en word je goed geholpen. Echt een aanrader
Prima service, vriendelijk en accuraat
Heel goed, leuke merken
Uitstekend
Uitstekend, snelle en bijna persoonlijke dienstverlening.
Snelle verzending Leuke merken
Leuke kleding & zo leuk de persoonlijke noot in het pakje :)))
Vlotte mode, goede kwaliteit op een overzichtelijke website. Na bestelling snel en keurig verzorgd ontvangen.
Goede service en adviezen
Heel goed!
Super. Heel snelle bezorging en vriendelijke, persoonlijke reactie op een retour.
Kekke Jurkjes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kekke Jurkjes heeft de volgende resultaten bereikt:
Kekke Jurkjes
Folgersterloane 72
9222 LK Drachtstercompagnie
Prima service, vriendelijk en accuraat
Heel goed, leuke merken
Uitstekend
Uitstekend, snelle en bijna persoonlijke dienstverlening.
Snelle verzending Leuke merken
Leuke kleding & zo leuk de persoonlijke noot in het pakje :)))
Goede service en adviezen
Heel goed!