Tietsia van der Hoeven
- Product of service:
- Broek van Surkana
Mooie kleding, heel vriendelijke eigenaar, snelle verzending en goed advies.
Nog niet eerder besteld bij Kekke Jurkjes. De bestelling is snel bezorgd. Netjes verpakt en met persoonlijk kaartje.
heel goed
kek!
Kekke jurkjes is een misleidende naam want de webshop heeft, naast jurkjes, mooie en kwalitatief goede rokken, broeken enz. De eigenaresse is zeer klantvriendelijk en altijd bereid om.goed advies te geven. Ik koop hier graag.
Zeer goed
Snelle levering, originele merken. Wel goed oppassen met de maatvoering, en zo nodig navraag doen, zeker met outlet artikelen, aangezien deze niet retour gezonden kunnen worden. Van een de twee bestelde artikelen (toevallig outlet) bleek het maatlabel niet te kloppen, was enkele maten te klein. Kan gebeuren, en uiteindelijk goed kunnen oplossen met de verkoopster.
Zeer goede communicatie, zeer goede afhandeling, kleding perfect OK, beschrijving en maten klopten perfect
Top !!!
Snelle levering. Stevig en mooi pakketje, persoonlijk kaartje er bij.
Superleuke kleding en sale! Door de goede foto's en beschrijvingen weet je precies wat je koopt. Altijd gezellig verpakt en snel verzonden!
Het was mijn eerste keer en dat is goed bevallen. Vlotte reacties op je vragen enz.
Snel, vriendelijk en goed.
Jaa, leuk aanbod en altijd met zoveel zorg ingepakt, dat t altijd als n kadootje voelt om uit te pakken. De site vind ik onprettig; kleine letters en veel scrollen voirdat je bent waar je wil zijn.
Het is een fijne site, ruime keuze en bij een bestelling een persoonlijk kaartje
Kekke Jurkjes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kekke Jurkjes heeft de volgende resultaten bereikt:
Kekke Jurkjes
Folgersterloane 72
9222 LK Drachtstercompagnie
heel goed
kek!
Zeer goed
Top !!!
Snelle levering. Stevig en mooi pakketje, persoonlijk kaartje er bij.
Snel, vriendelijk en goed.
Kekke Jurkjes heeft de volgende resultaten bereikt:
Kekke Jurkjes