10 /10

checkbox100% beveelt Kattenrenmaken.nl aan!

Deskundigheid
Eerste contact & advies
Inmeten & communicatie

Fam Schilthuizen

zeer goed contact, alles was keurig ingemeten en volgens afspraak geplaatst.

geen verbeterpunten
alles was volgens verwachting
mooie afwerking, zichtlijnen sluiten netjes op elkaar aan.

Elly van Kan

Geweldig ,fijncontact en supermooi werk,kost wat maar dan heb je ook wat

Ik zou niet weten wat ,je kunt niels echt vragen ook fijn en beleefd om in huis te hebben en veel ervaring komt met mooie oplossingen
Ziet er erg mooi uit en niet onbelangrijk kattenmook een mooie buitenplek
Ja mooi strak

Antwoord Kattenrenmaken.nl

Hi Elly, bedankt voor de mooie review. Ik wens je heel veel plezier van de vrijheid om lekker je deur open te zetten. Binnenkort wordt het al lekker weer dus geniet ervan!

Demi Korteweg

Super fijne en snelle communicatie. De ren kon na inmeten al binnen 1,5 geplaatst worden. De ren is mooi en stevig. Wij zijn er echt ontzettend blij mee. Laat het mooie weer maar komen!

Montage & afwerking
Goed en stevig materiaal. Ziet er professioneel uit.
Fijne en snelle communicatie

Antwoord Kattenrenmaken.nl

Bedankt Demi voor de mooie review. Heel veel plezier van de kattenren. Die gaan vast genieten van het mooie uitzicht!

Kattenrenmaken.nl

Top werk geleverd keurig en netjes gedaan een echte vakmanschap ben er heel blij mee nogmaals bedankt voor je service

Communicatie
Top

Kevin

Wat een verademing! Na het eerste contact met Niels van Kattenrenmaken.nl had ik al het gevoel dat Niels weet waarover hij het heeft. Hij is een vakman met oog voor detail, is zeer goed bereikbaar en een prettig persoon om zaken mee te doen. Bedankt voor de prachtige kooi Niels!

Montage & afwerking
Niels heeft ervoor gezorgd dat de lijnen van de kooi prachtig parallel lopen met de direct omgeving. Het straalt zoveel rust uit.
Bereikbaarheid en deskundigheid.
Ga vooral zo door.

Dirk van Megen

Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat

Het ziet er superstrak en degelijk uit. Netjes afgewerkt en gemonteerd
Er was een lastige hoek die niet helemaal pastte. De monteurs ter plaatse konden dit zonder problemen oplossen en nu is het helemaal perfect. Goed om te zien dat er ook ter plaatse een nette oplossing gemaakt kan worden.
Helemaal niets ga zo door!

Alexander Koets

Uitstekend! Top kwaliteit en geweldige service.

Goede kwaliteit
Kan niets bedenken.
Zeer secuur.

Jeroen

Niels heeft ons superfijn geholpen met een kattenren voor onze tuin. Hij is vriendelijk, denkt mee in de mogelijkheden en budget. Het past allemaal keurig netjes en we zijn er heel blij mee!

Vakwerk
N.v.t.
Ziet er top uit!

Esmee & Pascal van Lunteren

In januari 2026 heeft Niels van kattenrenmaken.nl een kattenren voor ons ontworpen en geplaatst.

Geen, onze verwachtingen zijn overtroffen.
Fijne en duidelijke communicatie en offerte. Professionele vakman die duidelijk veel ervaring heeft en weet wat hij doet. Ze kwamen zelfs met goede ideeën waar wij niet aan gedacht hadden en de afwerking is zo veel mooier dan we bij andere kattenrennen gezien hebben. Excellente prijs kwaliteit verhouding en nog een gezellige vakman aan huis ook!
Montage & afwerking
De kattenren is mooier dan wij verwacht hadden. Hij ziet er mooi strak uit en de afwerking is van hoge kwaliteit.

Tosca Voets

Ben erg goed geholpen. Ben er heel blij mee. Ik woon in een huurwoning en kan weinig aanpassen. Ik heb katten en wil toch graag de keuken afgesloten hebben. Heb op maat een deur hiervoor gekregen en ben er heel erg blij mee. Keuken afgesloten en toch ook lichtinval wat ik ook graag wilde. Daarnaast ook buiten laten afsluiten. De katten kunnen nu lekker veilig in de tuin zonnen.

Snel geholpen. Vriendelijk.
Montage & afwerking
Heel goed. Geen opmerkingen. Alles zoals gewenst.
Geen verbeterpunten

Willemijn

Uitstekend, positief, heel blij

Ga zo door! Geweldig!
Erg secuur
Waar de klant naar vraagt krijg je, kijkt en denkt goed met je mee wat je wensen zijn.

Katten te maken.nl

Klantgericht, meedenkend en prettig in omgang.Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel en afspraak is,afspraak.

Vriendelijk, afspraak is afspraak, praktische adviezen die ik kon volgen, begrijpen.
Nee, denk dat voor vogels in ook geschikt is.
Montage & afwerking
Netjes ziet er mooi uit. Ook als je bedenkt dat het een ren is toch mooi om te zien. Solide.

Kattenrenmaken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kattenrenmaken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 10/10
  • checkEerste review geschreven op 8 januari 2026

Kattenrenmaken.nl

Wij zijn KattenrenMaken.nl, specialist in aluminium kattenrennen op maat, catio’s, katbestendige horren en veilige buitenverblijven voor katten. Met ruim tien jaar ervaring ontwerpen en bouwen wij hoogwaardige onderhoudsvrije kattenrennen. Deze worden volledig afgestemd op jouw tuin, balkon of woning. Duurzaam, stevig én netjes afgewerkt!

Rooiseheide 37A

5481 SG Schijndel

Deskundigheid
Eerste contact & advies
Inmeten & communicatie

Fam Schilthuizen

zeer goed contact, alles was keurig ingemeten en volgens afspraak geplaatst.

geen verbeterpunten
alles was volgens verwachting
mooie afwerking, zichtlijnen sluiten netjes op elkaar aan.

Elly van Kan

Geweldig ,fijncontact en supermooi werk,kost wat maar dan heb je ook wat

Ziet er erg mooi uit en niet onbelangrijk kattenmook een mooie buitenplek
Ja mooi strak

Demi Korteweg

Montage & afwerking
Goed en stevig materiaal. Ziet er professioneel uit.
Fijne en snelle communicatie

Ga vooral zo door.

Dirk van Megen

Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat

Het ziet er superstrak en degelijk uit. Netjes afgewerkt en gemonteerd
Helemaal niets ga zo door!

Alexander Koets

Uitstekend! Top kwaliteit en geweldige service.

Goede kwaliteit
Kan niets bedenken.
Zeer secuur.

Jeroen

Vakwerk
N.v.t.
Ziet er top uit!

Esmee & Pascal van Lunteren

Geen, onze verwachtingen zijn overtroffen.

Tosca Voets

Snel geholpen. Vriendelijk.
Montage & afwerking
Heel goed. Geen opmerkingen. Alles zoals gewenst.
Geen verbeterpunten

Willemijn

Uitstekend, positief, heel blij

Ga zo door! Geweldig!
Erg secuur

Katten te maken.nl

Nee, denk dat voor vogels in ook geschikt is.

Kattenrenmaken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 10/10