8.8 /10

checkbox95% beveelt Karsten Travelstore aan!

Dennis Johannisse

SterSterSterLege sterLege ster

Nog niet heel goed wacht nog steeds op de bestelling zou na 1 dag geleverd worden maar nu al een week verder nog niets ontvangen track and trace nog steeds op pakket is nog niet bij bezorgers of nog niet ingescant ….. heb al gemaild met karsten maar geeft aan geduld hebben maar 1 dag of 1 week is best een verschil had ik hem beter via bol kunnen kopen was die zeker binnen een dag bezorgd

Parasol voet

Antwoord Karsten Travelstore

Beste meneer Johannisse, Helaas ligt het probleem niet bij ons, maar in dit geval bij PostNL. Wij geven op de webshop aan “voor 15:00 op werkdagen dezelfde dag verstuurd”. Zodra uw bestelling binnenkwam hebben wij deze netjes ingepakt en meegegeven aan de koerier van PostNL. Wij snappen heel goed dat dit ontzettend vervelend en frustrerend voor u is. Als verzendende partij vinden wij dit ook heel erg vervelend. Helaas had u dit probleem net zo goed bij een Bol.com-bestelling kunnen hebben, omdat die ook via PostNL gaat. Wij hebben het al meerdere keren gemeld bij PostNL en blijven het opvolgen. Wij hopen dat PostNL de pakketjes snel scant. Met vriendelijke groet, Yaël

HORRUT Thierry

Tres satisfait de la transaction. Karsten Boutique a été tres reactve et le produit est "évidemment" conforme a la description

Karsten Tenten Voetpomp Dubbele Cilinder

Pascal Duits

goed

Novio

Anja

SterSterSterSterLege ster

De website is heel duidelijk. We hadden extra ventielen besteld voor de tent. Het werd verstuurd via pakketservice met die geldende prijs en track or trace. Het pakketje werd echter als brievenpost verzonden goedkoper en zonder track or trace. PostNL bezorgt niet meer dagelijks dus ik heb 3 dagen de brievenbus gecheckt of mn spullen bezorgd waren. Het lijkt me dat ze dit verschil moeten weten bij Karsten, en niet de hogere prijs doorreken van bezorgen en dan zonder overleg kiezen voor n goedkopere langdurige optie.

Ventielen

Antwoord Karsten Travelstore

Bedankt voor uw review en voor uw compliment over onze website. Vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan over de verzending van uw bestelling. Wij hebben uw zending nagekeken en zien dat deze met track & tracé is verzonden. Volgens de verzendinformatie is het pakket op 29 mei bij u afgeleverd. Wat betreft de verzendkosten hanteren wij een vast verzendtarief voor alle bestellingen. Het is helaas niet mogelijk om de verzendkosten per bestelling aan te passen. Hierdoor kunnen de werkelijke verzendkosten soms lager of juist hoger uitvallen, afhankelijk van de grootte en het gewicht van de zending. Wij begrijpen dat u hierover vragen had en waarderen uw feedback. Deze nemen wij mee om onze communicatie rondom verzendingen verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Karsten

Rik Arends

Tot nu toe goed. Snel geleverd. Wat communicatie een 10.

Ventiel zetje

Peggy Kersten

Telefonisch geïnformeerd naar het product. Op mijn vraag werd vriendelijk e.e.a. geantwoord, waarna ik via de site mijn bestelling heb gedaan. Volgende dag al ontvangen en in gebruik genomen! Helemaal top!

Product of service:
Human comfort pomp in- en deflate.

Eveline

Slaapmat

Rob Adema

Erg goed

Regenluifel Karsten opera

Birgit Matz

Super Service auch aus Deutschland.

Kampa Cross Air

Karla Van Orshaegen

Perfect

Buiten tapijt

Rudi Prigge

Vriendelijk

Karstentent

Bart van Linder

Geweldige producten en gelukkig nog met echte mensen die snel en prettig reageren op je mail. Als je al 30 jaar prachtige vakanties achter de rug hebt met een Karsten oppomptent dan ben je gewoon fan.

Touring-luifel

Derk Triezenberg

SterSterSterSterLege ster

telefonisch werd gemeld dat artikel er niet was, maar toch is het de volgende dag bezorgd!

Product of service:
tas voor op fietsendrager.

Pascal

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Iets besteld wat ze zouden verzenden. Vervolgens kreeg ik bericht dat ik het zelf op kon halen in de winkel. Toen ik een bericht stuurde dat ik had aangegeven dat ze het zouden verzenden kreeg ik een bericht dat het niet meer op voorraad was. Vervolgens nog een e-mail gestuurd met een vraag maar hierop nooit meer een reactie gehad. Dus helaas geen bestelling en geen reactie meer ontvangen

Stoel

Antwoord Karsten Travelstore

Goedemorgen Pascal, Bedankt voor het delen van uw ervaring in onze webshop. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling en het contact daarna niet zijn verlopen zoals het hoort. Onze excuses voor de verwarring rondom de voorraad en verzending, en dat u uiteindelijk geen reactie meer heeft ontvangen op uw laatste e-mail. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We hopen u in de toekomst toch nog eens terug te zien in onze webshop of winkel, zodat wij u alsnog de service en ervaring kunnen bieden die u van ons mag verwachten.

Ellen Kuipers

Product voldoet zoals op website stond omschreven

tas voor tafel

Karsten Travelstore verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Karsten Travelstore heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 19 februari 2015

Karsten Travelstore

Karsten Travelstore is een kampeer- en outdoorwinkel in Zwaag! Misschien komt de naam Karsten je bekend voor. Dat kan, want Karsten Travelstore is onderdeel van Karsten Tenten BV, een gevestigde naam in de kampeerwereld. Welke kampeerder kent hem niet, de beroemde Karsten Tent? Die heeft zijn kwaliteit door de jaren heen wel bewezen en onderscheidt zich door het unieke oppompsysteem. De Karsten Tent wordt in eigen atelier gemaakt.

De Factorij 9

Novio

Anja

Ventielen

Rik Arends

Tot nu toe goed. Snel geleverd. Wat communicatie een 10.

Ventiel zetje

Peggy Kersten

Product of service:
Human comfort pomp in- en deflate.

Eveline

Slaapmat

Rob Adema

Erg goed

Regenluifel Karsten opera

Birgit Matz

Super Service auch aus Deutschland.

Kampa Cross Air

Bart van Linder

Touring-luifel

Derk Triezenberg

Product of service:
tas voor op fietsendrager.

Pascal

SterLege sterLege sterLege sterLege ster