Alfred Nieborg
- Sterke punten
- Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling via je mail.
- Verbeterpunten of tips
- Geen
94% beveelt Kachelsenhaardenwinkel.nl aan!
94% beveelt Kachelsenhaardenwinkel.nl aan!
Prettige ervaring met dit bedrijf.
bestellen onderdelen; vriendelijke behulpzame telefonische ondersteuning, goed geregeld en uiteindelijk tevreden.
Prijstechnisch goed, alleen levering erg traag
Netjes
Uitstekend
Snelle reactie....snelle aflevering
Super
Het heeft een aardige tijd geduurd voordat er gemaild werd dat het artikel niet op voorraad was. Had alles al wel betaald. Vervolgens wordt er ( na bijna 2 maanden) een artikel geleverd waarvan de jutezak ontbreekt. Prijs bleef hetzelfde, omdat u dat er ook voor moest betalen. Ik als klant had toch echt met jutezak besteld en betaald. Geen enkel excuus.
Nette verzending van product
Na telefonisch contact hebben wij de haard online besteld en binnen 10 werkdagen afgeleverd
Goed en snel
Verzending duurde veel te lang. Op voorraad betekent alsnog dat alles besteld moet worden
Goed bedrijf, snelle levering MAAR dit gaat over een bestelling in 2024!
Kachelsenhaardenwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kachelsenhaardenwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle reactie....snelle aflevering
Super
Nette verzending van product
Goed en snel
Goed bedrijf, snelle levering MAAR dit gaat over een bestelling in 2024!
Kachelsenhaardenwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Kachelsenhaardenwinkel.nl