8.5 /10

checkbox94% beveelt Kachelsenhaardenwinkel.nl aan!

Keuze assortiment

Alfred Nieborg

Prettige ervaring met dit bedrijf.

Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling via je mail.

laurens Verschuuren

Uitvoerigere omschrijving
Gemak

Bos

SterSterSterHalve sterLege ster

bestellen onderdelen; vriendelijke behulpzame telefonische ondersteuning, goed geregeld en uiteindelijk tevreden.

zelfs het kleinste onderdeeltje is besteld bij leverancier in skandinavie, van een 20 jaar oude kachel!
iets sneller reageren op mail....

Maarten Emmink

Snel levering

Richard Vermaire

SterSterSterLege sterLege ster

Prijstechnisch goed, alleen levering erg traag

prijs
tussentijds misschien klant op de hoogte houden van bestelling.

Robert Pieters

Snelle levereing,duideluike omschrijving
Niet van toepassing

GJM Swinkels

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Het heeft een aardige tijd geduurd voordat er gemaild werd dat het artikel niet op voorraad was. Had alles al wel betaald. Vervolgens wordt er ( na bijna 2 maanden) een artikel geleverd waarvan de jutezak ontbreekt. Prijs bleef hetzelfde, omdat u dat er ook voor moest betalen. Ik als klant had toch echt met jutezak besteld en betaald. Geen enkel excuus.

Geen gevonden
Laat mensen niet zo lang in het ongewisse en kom ze tegemoet als er iets veranderd is.

Antwoord Kachelsenhaardenwinkel.nl

Goedemorgen, Bedankt dat u de tijd genomen heeft om een review achter te laten. Ik vind uw review alleen niet geheel terecht, ik heb uw aangegeven dat ik de zak naar u nastuur als deze binnen is, het is makkelijk erin te zetten. Helaas kan ik er niet meer van maken. Met vriendelijke groet, Stef Hoff, Kachelsenhaardenwinkel.nl

Ben Wijlhuizen

Nette verzending van product

Nette prijs

Jaco Van Duijn

SterSterSterSterLege ster

Na telefonisch contact hebben wij de haard online besteld en binnen 10 werkdagen afgeleverd

duidelijke website
Probeer bij een service melding sneller te communiceren met de klant en hou deze op de hoogte

Martijn Klein Brinke

Goed en snel

Snelheid

Thomas Hansen

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Verzending duurde veel te lang. Op voorraad betekent alsnog dat alles besteld moet worden

Zie hierboven
Makkelijke site

Antwoord Kachelsenhaardenwinkel.nl

Beste Thomas, Hartelijk dank voor uw feedback. We willen graag toelichten dat "leverbaar" niet automatisch betekent dat een product direct op voorraad is; het geeft aan dat we het binnen een bepaalde termijn kunnen leveren. In uw geval heeft de levering uiteindelijk slechts een week geduurd, wat binnen de verwachte levertijd valt. Als er bij ons iets op voorraad is staat er bij ''1 op voorraad''. We begrijpen dat wachten nooit prettig is en waarderen uw geduld. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Stef Hoff

G.M Buisman

Goed bedrijf, snelle levering MAAR dit gaat over een bestelling in 2024!

Snelle levering en alle onderdelen zijn verkrijgbaar.
De bestelling is van vorig jaar!

Kachelsenhaardenwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kachelsenhaardenwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 10 mei 2016

Kachelsenhaardenwinkel.nl

Groot assortiment aan kachels en haarden, de scherpste prijzen en een betrouwbare service! Ook voor onderdelen en rookkanalen.

Dokter de vriesstraat 16

1654 JT Benningbroek

Keuze assortiment

Alfred Nieborg

Prettige ervaring met dit bedrijf.

Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling via je mail.

laurens Verschuuren

Uitvoerigere omschrijving
Gemak

Bos

SterSterSterHalve sterLege ster

iets sneller reageren op mail....

Maarten Emmink

Snel levering

Richard Vermaire

SterSterSterLege sterLege ster

Prijstechnisch goed, alleen levering erg traag

prijs
tussentijds misschien klant op de hoogte houden van bestelling.

Robert Pieters

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Zie hierboven
Makkelijke site

G.M Buisman

Goed bedrijf, snelle levering MAAR dit gaat over een bestelling in 2024!

Snelle levering en alle onderdelen zijn verkrijgbaar.
De bestelling is van vorig jaar!

Kachelsenhaardenwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10