Keuze assortiment

Uitstekende ervaring. Had een verkeerd onderdeel besteld en kon het zo weer retourneren met een retour sticker

Zeer behulpzaam

Snel besteld en goed geleverd

snelle levering

Paul van de Kolk

Zeer goed. Hoewel ik nog nooit met het bedrijf zaken had gedaan werd ik uitermate goed geholpen.

Dat ik nog een mail kreeg nadat ik het product al besteld had met een opmerking over het aansluiten van het product en dat ik altijd kon bellen als ik nog vragen of problemen tegenkwam. Dat ik nog een mail kreeg nadat ik het product al besteld had met een opmerking over het aansluiten van het product en dat ik altijd kon bellen als ik nog vragen of problemen tegenkwam.
Opvallend was dat gelijk de naam en het telefoonnummer van de persoon die mij verder zou kunnen helpen vermeld was.

Is reeds 2de maal dat ik online bestel. Vandaag besteld = morgen geleverd.

Beste koop

Eigenlijk niet

Hedy

Besteld de morso waterketel 2 liter

Mooie site, ketel scherpe prijs en voldoet aan verwachting

Berend van Rhijn

Bestelde smart Fan hadden we na 1 dag in huis. Direct uitgeprobeerd en werkt uitstekend, kamer wordt nu veel gelijkmatiger verwarmd.

Snelle levering en topprodukt.

BB houtbewerking

Heel goed

Goed materiaal

Fam miedema

(Bewerkt)

Contact is moeizaam en duurt lang voordat dingen worden opgelost !! Maar uiteindelijk gebeurt het wel en is iedereen blij en tevreden.

Mooie kachel

olaf

Dit is geen coolblue!
Dit is geen coolblue!
waarschijnlijk specialisten in kachels en vriendelijke behulpzame winkeliers, maar geen webwinkel met service die je tegenwoordig verwacht. De verwachte levertijd wordt niet gehaald en er is totaal geen communicatie. Geen antwoord op mails, bel je kom je in een mneu terecht en kan je een voicemail inspreken

goed assortiment

telefoon en mail beantwoorden
communiceren dat je niet de servicegraad van coolblue haalt geen verwachte 3-5 werkdagen levertijd vermelden , maar een eerlijke realistische levertijd
telefoon en mail beantwoorden
communiceren dat je niet de servicegraad van coolblue haalt
op de website staat order annuleren is nu niet mogelijk als er besteld is: niet wettig bij consumentenkoop!!!