maurice linssen
- Sterke punten
- correct aan de afspraak gehouden
- Verbeterpunten of tips
- geen
94% beveelt Kachelsenhaardenwinkel.nl aan!
94% beveelt Kachelsenhaardenwinkel.nl aan!
zeer bekwaam
Snelle en correcte levering.
Très bonne expérience d'achat. Site clair et facile à utiliser.
zeer positief
Snel en prima
Krull Alltech heeft gisteren door hun medewerkers Robin & Ivo een Duo Core pelletkachel met een buitenschoorsteen aangelegd. Het is uiterst deskundig gebeurd, we stonden te juichen toen hij brandde. Op weg naar 100% duurzaamheid, wij zijn van het gas af! Inez & Ger Amsterdam-Noord
vervanging stookrooster en bodem
In maart 2022 iets besteld een mail gekregen dat de order is afgerond maar nog niets ontvangen en dan nu een beoordeling schrijven??? Wat denken jullie!!?
Goede prijs kwaliteit en prima dienstverlening
Goede en duidelijke service
Snelle levering van het juiste artikel
prima service; goed bereikbaar en komen beloftes na!
Betrouwbaar bedrijf. Ik zou hier volgende keer weer een bestelling doen.
Kachelsenhaardenwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kachelsenhaardenwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Kachelsenhaardenwinkel.nl
Dokter de vriesstraat 16
1654 JT Benningbroek
zeer bekwaam
Snelle en correcte levering.
Très bonne expérience d'achat. Site clair et facile à utiliser.
zeer positief
Snel en prima
vervanging stookrooster en bodem
Goede prijs kwaliteit en prima dienstverlening
Goede en duidelijke service
Snelle levering van het juiste artikel
prima service; goed bereikbaar en komen beloftes na!
Betrouwbaar bedrijf. Ik zou hier volgende keer weer een bestelling doen.
Kachelsenhaardenwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Kachelsenhaardenwinkel.nl