Kevin
- Verbeterpunten of tips
- Niets
- Sterke punten
- Prijs kwaliteit top
93% beveelt Kachelmaterialenshop.nl aan!
Prima toegangkelijke website
geweldig goed en ook snel.
Goed. Hoekvormige haarddeur op maat gemaakt voor mijn bestaande Boley design open haard. Er is correcte communicatie geweest middels steeds nieuwe updates van tekening. Haarddeur werd in Polen gelast. Opvallend goed vakwerk, goede lassen, deur zeer haaks en op de mm exakt gemaakt volgens tekening. Zelf thuis zonder problemen geinstalleerd, resultaat zeker fraai te noemen!
Vlotte levering.
Super snel
Fijn gesprek
Slecht
Waardeloos
Het is een goed bedrijf die de afspraken snel nakomt.
Kachelmaterialenshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kachelmaterialenshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Kachelmaterialenshop.nl
Ambachtstraat 16
3861 RH Nijkerk
Prima toegangkelijke website
geweldig goed en ook snel.
Vlotte levering.
Super snel
Fijn gesprek
Slecht
Waardeloos
Het is een goed bedrijf die de afspraken snel nakomt.
Kachelmaterialenshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Kachelmaterialenshop.nl