Peter Munstra
Kwam jullie tegen op internet.. het 1 en ander vergeleken.. en bij jullie mijn bestelling gedaan... ziet er top uit.
- Sterke punten
- Netjes en goedkoop.
Ik heb mijn bestelling op 4 april geplaatst. Op 6 april kreeg ik een e-mail dat de verzending van mijn bestelling vertraagd was en op 10 april zou plaatsvinden. Vervolgens kreeg ik op 10 april bericht dat de verzending uiterlijk op 17 april zal plaatsvinden. Maar als je probeert om de bestelling nog een keer te plaatsen, wordt er tijdens het bestelproces aangegeven dat de verzending binnen één werkdag plaatsvindt. Het meest lachwekkende is dat ik op 11 april een verzoek kreeg om de voltooide bestelling te beoordelen - terwijl deze nog niet eens naar mij is verzonden. Je moet de bestelling wel meteen betalen en dan maar afwachten tot je de goederen ooit een keer ontvangt. Een leuke manier van zakendoen, twee weken gratis krediet.
Alleen maar goede ervaringen
snelle levering en niet duur
Snelle levering en kwalitatief goede spullen.
netjes op tijd geleverd volgens afspraak
duidelijke beschrijving en snel geleverd
Goed product, snelle levering.
Makkelijk bestellen en een goed overzicht van de te bestellen materialen.
Groot arsortiment, alles snel en keurig verzorgd bezorgd. Top
Superrrrrrr
prima
Snel geleverd
Kabel24.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kabel24.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Alleen maar goede ervaringen
snelle levering en niet duur
Snelle levering en kwalitatief goede spullen.
netjes op tijd geleverd volgens afspraak
duidelijke beschrijving en snel geleverd
Goed product, snelle levering.
Makkelijk bestellen en een goed overzicht van de te bestellen materialen.
Groot arsortiment, alles snel en keurig verzorgd bezorgd. Top
Superrrrrrr