9 /10

checkbox100% beveelt Kaarten & Atlassen aan!

Ashley Beynon

Ik heb een aantal provincie kaarten in groot formaat voor mijn werk gekocht, ze zijn van uitstekend kwaliteit en ook mooi stevig.

S. de Groot

prima, snelle levering!

SterSterSterHalve sterLege ster

Grote kaart gekocht; tevreden. De kaart kwam iets later dan aangegeven. De eerste levering was van minder goede kwaliteit dan gewenst, maar na een mail met een foto werd snel een nieuwe geleverd.

Microchip

Prima, na melding van een kleine issue met vervoer schade, werd dit direct en adequaat opgepakt.

RSG Pantarijn

Erg goed

HNP accountants

Een mooie landkaart voor ons kantoor bestelt en dit is goed gegaan!

hans

goede service en snelle levering

Bikecruise

SterSterSterSterLege ster

Snel een kaart die het gebied weergeeft wat ik nodig heb

Murw Gefnuikt

Overzichtelijke website, bestelling vlotjes afgehandeld.

Visscher bouwsevice

SterSterSterLege sterLege ster

duurde lang, kwaliteit valt een beetje tegen

Babette

Op korte termijn wilden we een grote landkaart hebben voor op school. Over de telefoon werd goed meegedacht en was het mogelijk dat de kaart nog sneller dan de gewone levertijd bij ons op school was. De kaart is erg mooi ook!

Goed en snel

Jarno

Hele mooie detailkaart(en). Bij de bestelling ging er wel iets mis met de administratie, waardoor ik wat langer moest wachten dan de gestelde levertijd, maar na telefonisch contact is het direct geregeld en dezelfde dag lag de kaart bij de drukker en hier werd ik zorgvuldig op de hoogte van gebracht en het pakket is de volgende dag al bezorgd.

R. Heerdink

Super! Ik werd ook gebeld, omdat mijn bestelling niet doorsnee was.

PCBS de Rank

Vriendelijke medewerkers, snelle verzending.

Kaarten & Atlassen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kaarten & Atlassen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 13 juni 2025

Kaarten & Atlassen

Kaarten en Atlassen is een webshop en uitgeverij van hoogwaardige cartografische producten. Elke bestelling wordt handmatig geprint en behandeld, met extra veel zorg dus, en dat zie je. We zijn in staat razendsnel mooie kaarten te realiseren, met name verzorgen wij prachtige prints voor aan de muur, maar leveren ook complete digitale producten.

Van Beekstraat 195

Microchip

RSG Pantarijn

Erg goed

HNP accountants

Een mooie landkaart voor ons kantoor bestelt en dit is goed gegaan!

hans

goede service en snelle levering

Bikecruise

SterSterSterSterLege ster

Snel een kaart die het gebied weergeeft wat ik nodig heb

Murw Gefnuikt

Overzichtelijke website, bestelling vlotjes afgehandeld.

Visscher bouwsevice

SterSterSterLege sterLege ster

duurde lang, kwaliteit valt een beetje tegen

Babette

Goed en snel

Jarno

R. Heerdink

Super! Ik werd ook gebeld, omdat mijn bestelling niet doorsnee was.

PCBS de Rank

Vriendelijke medewerkers, snelle verzending.

Kaarten & Atlassen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10