9.1 /10

checkbox100% beveelt Kaarten & Atlassen aan!

Paul Overbeek / Overbeek Ontwerpt Grafisch

Snel en servicegericht.

Thijs

SterSterSterHalve sterLege ster

Veel opties om kaarten te maken. Het zou helpen om de webshop wat flexibeler te maken (een soort kaart-configurator) met directe visuele feedback over het eindproduct.

Dieter Smet

Zeer positief. Snelle levering

Simone

fijn bedrijf

Curio Effent

Super fijn, behulpzaam en top service!

Dirk, Antwerpen

Deze firma biedt een grote keuze aan formaten en afwerkingen. Artikel dat ik besteld had kwam goed verpakt en snel bij mij aan.

Karin Staes

Ik kocht een wandkaart en nadien een bevestigingsysteem om de kaart op te kunnen hangen. Voor beiden heb ik een aantal keer over en weer gemaild voor extra info. Ik kreeg steeds heel snel een duidelijk antwoord. De verzending liep naar wens en de producten zijn top. De extra tips voor het aanbrengen van de ophangstrips hielpen ons ook heel goed verder. We zijn zeer tevreden klanten.

Ana

Prima kwaliteit, snelle levering

MBO school

Fijne ervaring

M. Kenny

Fijn contact met Rob, snelle levering.

D. Veenstra

Zeer tevreden

Obs het Eiland en Obs de Jagersplas

Erg fijn en snelle levering

Brouwer units & Wagenbouw

Yello BV

SterSterSterSterLege ster

Alles is vlot verlopen. De verkeerde kaart werd geleverd maar na contactname werd dit heel snel geregeld. Goede service !

Erik

Prachtige kaart, goed verpakt. Prima!

Kaarten & Atlassen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kaarten & Atlassen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 13 juni 2025

Kaarten & Atlassen

Kaarten en Atlassen is een webshop en uitgeverij van hoogwaardige cartografische producten. Elke bestelling wordt handmatig geprint en behandeld, met extra veel zorg dus, en dat zie je. We zijn in staat razendsnel mooie kaarten te realiseren, met name verzorgen wij prachtige prints voor aan de muur, maar leveren ook complete digitale producten.

Van Beekstraat 195

Zeer positief. Snelle levering

Simone

fijn bedrijf

Curio Effent

Super fijn, behulpzaam en top service!

Dirk, Antwerpen

Karin Staes

Ana

Prima kwaliteit, snelle levering

MBO school

Fijne ervaring

M. Kenny

Fijn contact met Rob, snelle levering.

D. Veenstra

Zeer tevreden

Obs het Eiland en Obs de Jagersplas

Erg fijn en snelle levering

Brouwer units & Wagenbouw

Yello BV

SterSterSterSterLege ster

Erik

Prachtige kaart, goed verpakt. Prima!

Kaarten & Atlassen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10