Geïnteresseerd in de patiënt en kan goed de situatie inschatten en durft te spiegelen. Heeft veel kennis.
Als de mensen klachten hebben met de heup past dit goed
Objectief, laagdrempelig, luisterend en motiverend
De kundigheid van Lente
Lea
Ze gaf goed en duidelijk advies. En goede en duidelijke uitleg over wat er aan de hand was. En de behandeling heeft uitstekend geholpen. Ik heb geen klachten meer en ben op de hoogte van de...Ze gaf goed en duidelijk advies. En goede en duidelijke uitleg over wat er aan de hand was. En de behandeling heeft uitstekend geholpen. Ik heb geen klachten meer en ben op de hoogte van de oefeningen om herhaling te voorkomen.
De kennis en vakbekwaamheid ze wist goed waar ze het over had en behandelingen maar ook het advies wat ze mee heeft gegeven en eerlijk gezegd heeft ze ook wel mijn ogen geopent waar ik zelf aan...De kennis en vakbekwaamheid ze wist goed waar ze het over had en behandelingen maar ook het advies wat ze mee heeft gegeven en eerlijk gezegd heeft ze ook wel mijn ogen geopent waar ik zelf aan moest werken.
Vraagt iedere keer als ik kom hoe het gaat. De oefeningen zijn precies goed. Niet te zwaar maar ik word wel uitgedaagd.
Zie vorige vragen en antwoorden
Danny is een hele kundige en fijne fysiotherapeut.
Volgens mij ter zake kundig.(voor zover ik dit kan beoordelen)