Score oogt wellicht overdreven maar het geeft voor mij aan dat ik gewoon op alle vlakken uitermate tevreden ben, vanaf het moment van het maken van een afspraak tot de afsluiting behandeling.

Je kent me al heel lang.
Dus haar aanpak kan daardoor erg goed aansluiten met huidige en ook wat ik daardoor heb meegemaakt. En dit doet ze prima.
Mijn complexe gezondsheid probleem kan...
Je kent me al heel lang.
Mijn complexe gezondsheid probleem kan ze prima in kaart brengen en daardoor de juiste oefeningen uitzoeken.

Ze neemt je serieus, geeft aan wat je kunt doen in bepaalde situaties, is per mail goed bereikbaar en prettig in de omgang.

Francien

Ze is kundig, heeft overal oor voor en ze kent haar werk goed

laura verbeek

Dat hij altijd zulke originele oefeningen heeft, dat het soms voelt alsof je niet eens aan het sporten bent terwijl je dat zeker wel bent

Goede behandeling, overleg over wat we beste kunnen doen om de klachten kunnen verlichtrn

Bart luister goed, neemt jouw verhaal serieus, is rustig, geduldig en respectvol. Hij denkt mee, legt uit wat hij voor ogen heeft en waarom hij het zo aanpakt. Hij legt aan de hand van modellen en... Bart luister goed, neemt jouw verhaal serieus, is rustig, geduldig en respectvol. Hij denkt mee, legt uit wat hij voor ogen heeft en waarom hij het zo aanpakt. Hij legt aan de hand van modellen en tekeningen uit wat er aan de hand is en dat alles bij elkaar is heel prettig.