behandeling mer dry needlingling
Bij een vergelijkbare blessure (lies) of herstel van knie/(bovenbeen)blessures waarvan ik heb gezien dat mensen in behandeling zijn.
Jeroen heeft Abbie echt goed begeleid. Ze is met grote stappen vooruit gegaan.
Ze is deskundig, geeft goede oefeningen en neemt klachten serieus
Als dit ter sprake komt
kundig, vriendelijk, stemde af op mijn vraag met haar mogelijkheden. laagdrempelig om bij haar te zijn. Femke is n prima therapeut
De benadering van de therapeut van het probleem, duidelijke taal en deskundigheid, de vriendelijkheid maar ook het meenemen van andere klachten tijdens de behandeling
Mijn begeleider nam mij zeer serieus en deed zijn best om het mij zo duidelijk en goed uit te leggen, heb er veel aan gehad, en nu nog, als er iets was waar ik mee worstelde greep hij direct in.
De deskundigheid, de betrokkenheid, de bejegening, het resultaat.
Motiveert , neemt klachten serieus en zorgt dat je oefeningen ook goed uitvoert. Tevens luistert hij goed en zorgt voor een goede sfeer
Als anderen naar een fysio willen voor klachten.
Zeer deskundig en toegankelijk.
Hij luistert naar je en gaf mij een gevoel dat ik serieus wordt genomen.
Kundig en vriendelijk
De Fysioclub verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Fysioclub heeft de volgende resultaten bereikt:
behandeling mer dry needlingling
Jeroen heeft Abbie echt goed begeleid. Ze is met grote stappen vooruit gegaan.
Ze is deskundig, geeft goede oefeningen en neemt klachten serieus
Als dit ter sprake komt
De deskundigheid, de betrokkenheid, de bejegening, het resultaat.
Als anderen naar een fysio willen voor klachten.
Zeer deskundig en toegankelijk.
Hij luistert naar je en gaf mij een gevoel dat ik serieus wordt genomen.
Kundig en vriendelijk
De Fysioclub heeft de volgende resultaten bereikt: