De fysiotherapeut zou na behandeling bij de oedeemthetapeute contact met mij opnemen wat tot nu toe nog steeds niet gebeurd is.
De therapeut weet zeer goed hoe hij je moet behandelen en bespreekt alles zeer duidelijk. Bovendien zeer vriendelijk en makkelijk in de omgang.
Duidelijk, kundig, leuk en een fijne uitstraling.
Ik ben heel goed geholpen ,heb nagenoeg geen pijn meer ,
Heel aardig en meedenkend en goed advies
Zeker aanbevelen omdat ik met 'n goed luisterende en 'n fysiotherapeut met duidelijke uitleg en vriendelijke benadering aantrof!
Indien nodig
Zeer kundig, patient vriendelijk, enthousiast
Als iemand klachten heeft over ischias
Erg betrokken
De therapie werkt Echt goed en helpt
Rik is de eerste fysio waar ik leuk vind om heen te gaan. Hij maakt oefeningen een balans van uitdaging, creatief en spelenderwijs. Hierdoor is het niet alleen leuk maar bouwt het gelijdelijk op waardoor elke keer net iets meer lukt en je niet te veel in een keer doet. Ik loop mezelf normaal vaak voorbij en hij test ook dit goed door het goed in de gaten te houden maar mezelf dat in te laten zien en me dan ook uit te dagen aan te geven of het te veel is of niet. Ik heb iemand met vergelijkbare klachten al aanbevolen om ook naar Rik te gaan. Die gaat binnenkort naar intake. Rik is echt een topper. Fijne combinatie van serieus, vaardig, humor en prettige omgang.
Hij luistert goed, ziet wanneer oefeningen aangepast moeten worden, is enthousiast,
Persoonlijke benadering en deskundige fysiotherapeut
Goede begeleiding , wisselend oefeningen op mijn lichaam aangepast
De Fysioclub verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Fysioclub heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijk, kundig, leuk en een fijne uitstraling.
Ik ben heel goed geholpen ,heb nagenoeg geen pijn meer ,
Heel aardig en meedenkend en goed advies