Martin Nieboer
- Duidelijk,behulpzaam
- Waar ken je ons van?
- Via Marktplaats
Prima geregeld
Netjes te woord gestaan, goede service, goede prijs, zorgvuldig en leuk verpakt.
Zeer correct en prettig contact. De gemaakte afspraken zijn 100% nagekomen. Veel vertrouwen.
Voor 4e keer een mooi horloge gekocht
Mooi verpakt nals een mooi cadeautje
Mooie website, vriendelijke klantendienst die zeer snel antwoorden op mail, snelle verzending gewoon top!
Top service en snelle levering. Prachtig horloge kunnen kopen en staat beter beter dan beschreven.
Net als altijd , behulpzaam , professioneel
Helemaal blij!
Goede en snelle service
Na het product in goede orde te hebben ontvangen, vond ik de 2 mm dikte toch een beetje te fijntjes maar goed dat is mijn eigen keuze geweest. Dus ondanks de goede foto’s toch in vergist. 3 mm dikte was een betere keus geweest. En dat zie je pas als je het product in handen hebt. Verder prima en ook 8 karaat ziet er prima uit!
Vriendelijk ontvangs nemen de tijd voor je
Goed bedrijf.
Goede communicatie, heel erg leuk en mooi verpakt,sierraad in het echt nog mooier.
Ondanks dat ik mij toch zorgen maakte over de verzending, is het prima verlopen. Vriendelijk en hulpvaardige mensen; zou hier zo weer bestellen; ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen, als iemand toch een sieraad wil, is het zeker de moeite waard om op jullie website tekijken.
Juweelwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Juweelwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Juweelwinkel