9.1 /10

checkbox97% beveelt Justframeit.be aan!

Kwaliteit product

Warre

Goede kaders geleverd, levering was op tijd. Enkel een beetje moeten uitzoeken hoe ik de posters in de kaders moest steken omdat nergens een handleiding te vinden was. Uiteindelijk wel alles gevonden.

Zeer goede kwaliteit

Pieter Heytens

Goeie, duidelijke en eenvoudige website om kwaliteitskaders te bestellen aan een eerlijke prijs.

Duidelijke communicatie, heel goeie kwaliteit. Goeie, stevige verzending die zoals gecommuniceerd uitgevoerd wordt. Een echte aanrader!

Shaun Verbeke

Efficient, snel, lokaal en vriendelijk.

Makkelijk te navigeren op de website. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Snel afgewerkt. Vriendelijk èn lokaal!!

Ilse Vanderbruggen

Geen opmerkingen. Alles was dik in orde. Bestellen gaat makkelijk met veel keuzemogelijkheden. Ik bestelde voor de eerste keer en dan ben je wat onzeker over wat het gaat zijn maar alles wat helemaal in orde.

- Makkelijk om te bestellen - Groot aanbod - Fantastisch verpakt voor verzending - Goede prijs/kwaliteit

Hasan Jashari

Zeer vlotte en goede service! De oorspronkelijk gekozen kader op maat was niet beschikbaar & ik kon gemakkelijk een nieuwe kiezen: geen verlaatte levertermijn of problemen. Alles was perfect en van top kwaliteit!

Perfect op maat, goede kwaliteit!

Jan Van Stalle

aangenaam verrast door de kwaliteit

goede website die het selectie proces begeleid

Patrick Fabré

goede ervaring

mooie kwaliteit, mooi afgewerkt

Ilse

SterSterSterLege sterLege ster

Mijn kader zou op vrijdag 12 Jun geleverd worden (als cadeau voor vaderdag), maar op donderdag 11 Jun kreeg ik een berichtje dat er iets mis was gegaan en de kader niet tijdig kon geleverd worden. Na oprechte verontschuldigingen, zou deze week de kader met voorrang gefabriceerd worden. Tot nu toe heb ik nog niets vernomen, ik hoop dat ik tegen eind deze week hierover toch verder wordt ingelicht.

Positief dat ik meteen werd gecontacteerd over het probleem. Over de kwaliteit kan ik dus nog niet oordelen. Mijn eindoordeel is dus nog afwachtend en hopend dat het snel in orde komt. Daarom hieronder eerder nog een neutrale feedback.

Carl Stalpaert

heb al regelmatig besteld. altijd perfecte afhandeling

kwaliteit, afwerking, vlotte afhandeling

Johan PEETERS

Correcte snelle service volgens afspraken.

Goede begeleiding bij keuze kader en berekening afmetingen

Peter Vanruysseveldt

alles OK

Goede kwaliteit van het aangekochte materiaal, levering correct en op tijd.

Sam

Zeer tevreden

Erg veel opties, snelle levering, hoge kwaliteit!

Frank (W-Vl)

Al meerdere kaders/lijsten besteld en telkens zeer tevreden met het (eind)resultaat

Duidelijke/praktische website - kwaliteit van het precisiewerk - met zorg geleverd in stevige verpakking

Antwoord Justframeit.be

Dag Frank, bedankt voor het fijne berichtje!

Carl Vande Kerckhove

SterSterSterSterLege ster

correct bedrijf

Onmiddellijke feedback op mijn gestelde vragen.

Bram Vanderauwera

Super ervaring, makkelijk en snel.

Sterke kwaliteit materialen zeer klantvriendelijk directe antwoord.

Antwoord Justframeit.be

Dag Bram, dank je wel voor deze fijne review!

Geantwoord op

Justframeit.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Justframeit.be heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 25 november 2014

Justframeit.be

Een gemakkelijke, snelle en kwaliteitsvolle oplossing voor het inlijsten van alles wat je dierbaar is.

Industrieweg 114/F

9032 Gent

Kwaliteit product

Warre

Zeer goede kwaliteit

Pieter Heytens

Shaun Verbeke

Efficient, snel, lokaal en vriendelijk.

Ilse Vanderbruggen

Hasan Jashari

Perfect op maat, goede kwaliteit!

Jan Van Stalle

Carl Stalpaert

heb al regelmatig besteld. altijd perfecte afhandeling

kwaliteit, afwerking, vlotte afhandeling

Johan PEETERS

Correcte snelle service volgens afspraken.

Goede begeleiding bij keuze kader en berekening afmetingen

Peter Vanruysseveldt

alles OK

Goede kwaliteit van het aangekochte materiaal, levering correct en op tijd.

Sam

Zeer tevreden

Erg veel opties, snelle levering, hoge kwaliteit!

Frank (W-Vl)

Antwoord Justframeit.be

Dag Frank, bedankt voor het fijne berichtje!

Carl Vande Kerckhove

SterSterSterSterLege ster

correct bedrijf

Onmiddellijke feedback op mijn gestelde vragen.

Bram Vanderauwera

Super ervaring, makkelijk en snel.

Sterke kwaliteit materialen zeer klantvriendelijk directe antwoord.

Antwoord Justframeit.be

Dag Bram, dank je wel voor deze fijne review!

Justframeit.be heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10