Jaap
- Verbeterpunten of tips
- verkeerde matten geleverd !
- Sterke punten
- niets !
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
slecht
Alles naar wens gegaan. Prima.
M
Netjes hoor. Alleen een logo op beide voormatten besteld maar helaas 1 gekregen met logo. Maar voor de rest prima passend !!
goede ervaring met kovvar
Mooi produkt
prima kwaliteit en fatsoenlijke prijs
Zeer slecht , automatten passen totaal niet , 3D automatten kunnen ze niet maken maar staat nergens vermeld dit hoor je pas achteraf wanneer blijkt dat je matten niet passen.
Dit is de tweede keer dat ik de premium matten heb besteld, en de tweede keer dat ik erg tevreden ben. De kwaliteit is echt goed, zwart is mooi diep zwart en de matten zijn lekker dik. De pasvorm is perfect. Deze keer had ik ook een mat voor de kofferbak en die past rondom helemaal zoals je hoopt. Het is een echte upgrade voor het interieur, je krijgt een fantastische premium look.
SNEL
Super goed
Fantastich goed: kwaliteit, pasvorm en levering !
Matten nooit ontvangen!
Perfect geleverd een Perfect afgewerkt juist op mat danku.
Prima service. Hoe de kwaliteit is moet nog blijken natuurlijk
Kovvar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kovvar heeft de volgende resultaten bereikt:
Kovvar
Eckertstraat 38
8263CB Kampen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
slecht
Alles naar wens gegaan. Prima.
M
goede ervaring met kovvar
Mooi produkt
prima kwaliteit en fatsoenlijke prijs
SNEL
Super goed
Fantastich goed: kwaliteit, pasvorm en levering !
Matten nooit ontvangen!
Perfect geleverd een Perfect afgewerkt juist op mat danku.
Prima service. Hoe de kwaliteit is moet nog blijken natuurlijk
Kovvar heeft de volgende resultaten bereikt: