8.9 /10

checkbox95% beveelt Kovvar aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Oostweegel

Ziet er prachtig uit

Mooie tapijten

Tessa

Mooie matten!

Ik heb de meest luxe matten met een gele border besteld. De kwaliteit is super en ze zijn geweldig!

Arjen Doedel

Leverig was keurig uitgevoerd. Matten waren precies op maat gemaakt. Ik heb gekozen voor matten met een mooie rand er om heen. Het geeft net even wat extra's. Kovvar hield me goed op de hoogte van de levering. Aanrader!

Goed/ mooi product, heldere communicatie, vlotte levering.

Veronique Vdb

Automatten suzuki swift

Iets langere levertijd rond 10 dagen
Goede kwaliteit en prijsverhouding

Antwoord Kovvar

Beste Veronique, bedankt voor deze mooie revieuw. Vervelend dat je wat langer op je bestelling hebt moeten wachten maar fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze automatten. We wensen je er veel plezier mee.

Ineke Miller

Mooie automaten, passen perfect, snel geleverd; kortom prima!

Goede pasvorm, mooi afgewerkt ook!

Frits

Super mooie mat

Goedemaat

Marion

Dit blijven echt de beste en mooiste matten. Ik bestelde hier mijn eerste mat voor mijn bus toen het nog JustCarpets heette. In de tussentijd heb ik voor elke volgende auto ook hier mijn matten gehaald met borduursels en stiksels. Nu dus ook weer. Ze zijn heerlijk zacht en blijven jaren lang mooi. Het materiaal van de Premium lijn is makkelijk te stofzuigen en reinigen. Van hele bekers icetea tot lekkages in de carwash. Je krijgt het er altijd wel weer uit. Die allereerste mat voor mijn bus gebruik ik nu in huis want de bus is inmiddels weg. Ik heb ze nu voor het eerst met bevestigingssysteem wat mijn andere auto's niet hebben. Dat zit perfect en klikt er zo op vast (A6 C5).

Geweldige kwaliteit, makkelijk te reinigen en stofzuigen, bevestigingssystemen passen goed, pasvorm vaak goed, gaan jarenlang mee, subtiele neutrale geur die niet stoort
Veel meer kleuren aanbieden voor de mat zelf, de stiksels en banden rondom en de borduursels, maatwerk aanbieden voor klassieke auto's die niet in het systeem staan

Drossaert Willy

Super

Super kwaliteit

W. Slop

Prima product

Ziet er degelijk uit. Snelle levering.

Baha Aksu

Niks
De producten zijn van dezelfde hoge kwaliteit als online beschreven

Feijke Sjaardema

Erg goede ervaring

Levering duurt ongeveer 1 week tot 10 dagen, app van ups is niet overzichtelijk
Mooie matten exact volgens beschrijving op website

Antwoord Kovvar

Beste Feijke, bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat de automatten naar alle tevredenheid zijn. De feedback van UPS nemen we uiteraard mee. De levering is ongeveer 3-5 werkdagen, de weekenden worden hierin niet meegerekend. We wensen je veel plezier van je bestelling.

Michel

SterSterSterLege sterLege ster

Duidelijke site en goede info op de bestelling

Site ziet er gelikt uit
Matten passen niet helemaal, op kenteken ingevoerd en besteld Drukker past niet en achterin ze liggen niet perfect

Antwoord Kovvar

Beste Michel, bedankt voor je feedback, dit waarderen we zeer. Met dit opgegeven mailadres kan ik alleen helaas geen correspondentie terugvinden. Had je al contact opgenomen met onze klantenservice over de pasvorm en bevestigingen? We kijken altijd graag mee of we een oplossing hebben. Contact kan opgenomen worden via vragen@justcarpets.nl

Jos Donders

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

De levering van bestelling kan VEEL beter UPS maakt er eenzootje van.

Geleverd mooie automatten. Alleen maatvoering is niet perfect hadden beter kunnen passen. Merk en bouwjaar zijn toch goed vermeld bij bestelling.
Zie boven.

Antwoord Kovvar

Beste Jos, bedankt voor het geven van jouw feedback. Ik kan helaas geen correspondentie terugvinden dus wil ik je vragen om alsnog contact met ons op te nemen over de pasvorm. Dit kan via vragen@justcarpets.nl We horen graag van je.

Geantwoord op

Kovvar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kovvar heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 3 december 2012

Kovvar

Je auto leeft jouw leven. Elke ochtendrit, elke omweg, elk seizoen. Bij Kovvar zorgen we dat het interieur dat aankan. Sinds 2009 werken we aan bescherming op maat, voor wie waarde hecht aan precisie en betrouwbaarheid. Geen universele oplossingen. Geen compromissen. Elk product is exact gemaakt voor jouw auto, omdat een auto die jouw leven leeft ook bescherming verdient die daarbij past. We maken met aandacht voor functie en verfijning. Elk detail klopt, elke mat gaat lang mee. Jij rijdt. Wij zorgen dat het interieur bijhoudt. Kovvar, Your car's first choice

Eckertstraat 38

Mooie tapijten

Tessa

Mooie matten!

Arjen Doedel

Goed/ mooi product, heldere communicatie, vlotte levering.

Veronique Vdb

Automatten suzuki swift

Iets langere levertijd rond 10 dagen
Goede kwaliteit en prijsverhouding

Ineke Miller

Mooie automaten, passen perfect, snel geleverd; kortom prima!

Goede pasvorm, mooi afgewerkt ook!

Frits

Super

Super kwaliteit

W. Slop

Prima product

Ziet er degelijk uit. Snelle levering.

Baha Aksu

Duidelijke site en goede info op de bestelling

Site ziet er gelikt uit

Jos Donders

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

De levering van bestelling kan VEEL beter UPS maakt er eenzootje van.

Zie boven.

Kovvar heeft de volgende resultaten bereikt: