bert
- Sterke punten
- leveren wat ze beloven
- Verbeterpunten of tips
- geen ga zo door
Super
Heel goede matten.
Keurig netjes op tijd de maten ontvangen voor mijn bmw, alle matten keurig op maat
Ik heb een hele goeie ervaring met Kovvar gehad. Auto matten besteld, snel geleverd. Mooi afgewerkt.Goeie kwaliteit. Mooie matten.
Prima prijs snelle levering
Alles tot in de puntjes perfect geregeld
Matten besteld voor Clio 4. Zijn netjes en de juiste pasvorm. Helemaal tevreden!
Mooie strakke mat perfect afgewerkt. Bestelling was beschadigd bij transporteur zij hebben binnen 3 dagen voor vervanging gezorgd en probleem zelf afgehandeld met transporteur. Dit was reeds mijn derde mat zeer tevreden.
Heel goed
geeft juiste weergave
Prima website , groot assortiment
Matige klantenservice!
Zeer correcte levering. Matten passen volledig en zien er van een goede kwaliteit uit.
Just Carpets verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Just Carpets heeft de volgende resultaten bereikt:
Just Carpets