8.9 /10

checkbox95% beveelt Just Carpets aan!

bert

Heel goede matten.

Ga zo door.
Uitstekende kwaliteit.

Edwin

Keurig netjes op tijd de maten ontvangen voor mijn bmw, alle matten keurig op maat

Je krijgt wat je verwacht
Ga zo door!

Hamstra

Ik heb een hele goeie ervaring met Kovvar gehad. Auto matten besteld, snel geleverd. Mooi afgewerkt.Goeie kwaliteit. Mooie matten.

Klanten service was heel behulpzaam toen ik een aantal dingen op de website niet begreep. Ben uitstekend geholpen door een hele vriendelijke dame!!
Kovvar Just Carpets is helemaal goed. Niks op aan te merken.

Hans Verhoeff

Alles tot in de puntjes perfect geregeld

Blijf zo verder doen
Duidelijkheid

Jordy

Matten besteld voor Clio 4. Zijn netjes en de juiste pasvorm. Helemaal tevreden!

Geen verbeterpunten of tips.
Niet per se dat ik weet sterke punten.

Brouwers

Mooie strakke mat perfect afgewerkt. Bestelling was beschadigd bij transporteur zij hebben binnen 3 dagen voor vervanging gezorgd en probleem zelf afgehandeld met transporteur. Dit was reeds mijn derde mat zeer tevreden.

Snelle reactie bij problemen

nette matten en maatvast

Nico

Prima website , groot assortiment

Levertijd erg lang
Matten lijken van goede kwaliteit, tijd zal het uitwijzen. Pasvorm is perfect.

Robbert

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Matige klantenservice!

Goede matten
Klantenservice De matten zijn goed alleen de klantenservice is best wel slecht. Ze reageren tergend traag en hebben absoluut geen empathie met de klant. We ontvingen het dus via ups en het was 2x vertraagd waarop ik er geen vertrouwen meer in had. Nu had ups uiteindelijk het "dure" pakket zomaar op straat gelegd met het idee dat ik wel snel thuis zou zijn! Dit neergelegd bij Just Carpets en heb er helemaal geen reactie of respons op ontvangen dat ze dit door gingen geven aan ups als klacht! Ik bestel dus daarom hier nooit meer! Het zijn net de kleine dingen waarop je klanten kan binden! Datum van ervaring: 23 mei 2025

Antwoord Just Carpets

Beste Robbert, ondertussen hebben we gelukkig een fijn telefoongesprek met elkaar mogen hebben en is het opgelost ook met de bezorging die via UPS verloopt. De reactietijd was inderdaad langer dan je van ons mocht verwachten.

Geantwoord op

Michel Bruwiere

Zeer correcte levering. Matten passen volledig en zien er van een goede kwaliteit uit.

Correcte informatie

Just Carpets verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Just Carpets heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 3 december 2012

Just Carpets

Pasvorm automatten voor elke auto. Elke automattenset heeft een 100% pasvorm. Deze is door ons gecontroleerd. Ook zijn de matten voorzien van het originele bevestigingssysteem. De matten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Daardoor kunnen we absolute kwaliteit garanderen.

Eckertstraat 38

Edwin

Je krijgt wat je verwacht
Ga zo door!

Hamstra

Kovvar Just Carpets is helemaal goed. Niks op aan te merken.

Hans Verhoeff

Alles tot in de puntjes perfect geregeld

Blijf zo verder doen
Duidelijkheid

Jordy

Geen verbeterpunten of tips.
Niet per se dat ik weet sterke punten.

Brouwers

nette matten en maatvast

Nico

Prima website , groot assortiment

Levertijd erg lang
Matten lijken van goede kwaliteit, tijd zal het uitwijzen. Pasvorm is perfect.

Robbert

SterLege sterLege sterLege sterLege ster