Corthals Gert
- Sterke punten
- Goede communicatie, kwaliteit en snel geleverd..TOP!
- Verbeterpunten of tips
- Neen
Topbedrijf dat kwalitatief perfect passende automatten maakt.
Mooie matten ,snelle levering , een maar !!!
Supermooie matten. Was een klein probleem met de bevestigingspunten maar was binnen een dag opgelost.
prima service
Ik heb via een gebruiksvriendelijke website nieuwe automatten besteld. Duidelijke uitleg en beeldmateriaal.
Perfecte pasvorm en topkwaliteit!
Mooie nette camper mat
toppie
Mooie kwaliteit
Second time order, all good. top quality. Always choose Premium ;-)
Zeer goed. Kwaliteit voor een goede prijs!
Prima service en kwalitatief goed materiaal aan eerlijke prijs.
Top kwaliteit perfect passen
Zeer positieve ervaring
Just Carpets verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Just Carpets heeft de volgende resultaten bereikt:
Just Carpets
Eckertstraat 38
8263CB Kampen
Topbedrijf dat kwalitatief perfect passende automatten maakt.
Mooie matten ,snelle levering , een maar !!!
prima service
Perfecte pasvorm en topkwaliteit!
Mooie nette camper mat
toppie
Mooie kwaliteit
Second time order, all good. top quality. Always choose Premium ;-)
Zeer goed. Kwaliteit voor een goede prijs!
Prima service en kwalitatief goed materiaal aan eerlijke prijs.
Top kwaliteit perfect passen
Zeer positieve ervaring