8,9 /10

checkbox95% beveelt Kovvar aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

8,6/10
9,2/10
8,8/10

Ria Broeseliske

Ik ben zeer tevreden met mijn huidige aankoop van de automatten. De matten zijn van goede kwaliteit en passen perfect. Daarnaast ben ik correct geholpen. Goede service en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader !

Prima zo
Goede communicatie, goede service

Marcel

SterSterSterLege sterLege ster

goede pasvorm en redelijke prijs. Kwaliteit is nog te beoordelen na langer gebruik

pasvorm
totale levertijd vanaf bestellen bedroeg 9 dagen is veel langer dan op de site aangegeven. Meeste tijd zit in de bezorger UPC met slecht te volgen informatie over de zending

Egon

Kwaliteit 10 keer beter, sterker en mooier als de originele van de fabrikant! Bestellen, betalen en snel geleverd! Zeker een aanrader. Een Range rover evoque fan!!

Geen!
Kwaliteit/prijs!

Kees

SterSterSterLege sterLege ster

De levering was prima. De kwaliteit lijkt ook goed. Echter de bezorging door UPS was een langdurige kwestie. Een hele week werd ik door UPS bestookt met e-mails over leverdatum die vervolgens niet werden nagekomen.

UPS als vervoerder snel vervangen.
Kwaliteit goed.

Rob

Ik heb een prima ervaring met dit bedrijf

Ik vond de bestelsite makkelijk en overzichtelijk

Particulier

Uitstekend.

Kwaliteit
Levering duurde iets langer dan verwacht.

jeffrey Vandebrouck

Super netjes en snel geleverd ben er zeer blij mee de kleur antraciet past zeer goed bij het originele interieur van mijn Audi a6c8 55tfsie

Goede kwaliteit en pasvorm

P.Tholenaars

Prima bedrijf gewoon zoals het hoort.

Zou het zo niet weten. Klachten heb ik totaal niet. Levering zou iets sneller mogen maar zie dit meer als een wens en zeker geen klacht.
Overzichtelijk, logische keuzes qua prijs en kwaliteit.

Arne Neyrinck

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Toch een tijdje moeten wachten op mijn bestelling. Maat niet goed (uitsnijding gaspedaal, over het algemeen wat te groot, vorm uitsnijding niet perfect achteraan). Ik ben ook teleurgesteld dat het persoonlijke borduursel slechts op de mat van de bestuurder geborduurd is. Niet zo aangegeven op de website!

Zie beschrijving hierboven

Zeer goed product

JM

SterSterSterSterLege ster

Heel goed

Mooie kwaliteit matten, feedback bestelling.

Mario Vreugd

Super

Kovvar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kovvar heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8,9/10
  • checkEerste review geschreven op 3 december 2012

Kovvar

Je auto leeft jouw leven. Elke ochtendrit, elke omweg, elk seizoen. Bij Kovvar zorgen we dat het interieur dat aankan. Sinds 2009 werken we aan bescherming op maat, voor wie waarde hecht aan precisie en betrouwbaarheid. Geen universele oplossingen. Geen compromissen. Elk product is exact gemaakt voor jouw auto, omdat een auto die jouw leven leeft ook bescherming verdient die daarbij past. We maken met aandacht voor functie en verfijning. Elk detail klopt, elke mat gaat lang mee. Jij rijdt. Wij zorgen dat het interieur bijhoudt. Kovvar, Your car's first choice

Eckertstraat 38

Geen!
Kwaliteit/prijs!

Kees

SterSterSterLege sterLege ster

UPS als vervoerder snel vervangen.
Kwaliteit goed.

Rob

Ik heb een prima ervaring met dit bedrijf

Ik vond de bestelsite makkelijk en overzichtelijk

Particulier

Uitstekend.

Kwaliteit
Levering duurde iets langer dan verwacht.

jeffrey Vandebrouck

Goede kwaliteit en pasvorm

P.Tholenaars

Prima bedrijf gewoon zoals het hoort.

Overzichtelijk, logische keuzes qua prijs en kwaliteit.

Arne Neyrinck

Zeer goed product

JM

SterSterSterSterLege ster

Heel goed

Mooie kwaliteit matten, feedback bestelling.

Mario Vreugd

Super