Toni Maurits
- Verbeterpunten of tips
- Geen.
- Sterke punten
- Duidelijke website.
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
zeer goed/uitstekend
Geen goede ervaring. Dagen wachten voordat je probleem wordt opgelost. Ook nog zelf de kosten van het terugsturen moeten betalen. Terwijl Kovvar zelf de fout heeft gemaakt (matten op zijn kop gemaakt). Opnieuw bij een andere leverancier besteld.
Op mijn bestelling werd snel gereageerd. Doch de verzending liet 4 dagen op zich wachten, terwijl de verzendbon al was aangemaakt. De matten zijn goed, behalve die van de bestuurder. Deze blijft niet liggen ondanks de uitsparingen in de mat .
Uitstekende pasvorm en kwaliteit. Zeer tevreden.
rubber mat voor kia sportage 2023 mooi materiaal mooie stiksellijn maar past niet perfect
Prachtige mooie auto matten erg goed afgewerkt en een prima pasvorm.
Mooie matten goede kwaliteit en op tijd geleverd.
slecht
Alles naar wens gegaan. Prima.
M
Netjes hoor. Alleen een logo op beide voormatten besteld maar helaas 1 gekregen met logo. Maar voor de rest prima passend !!
goede ervaring met kovvar
Mooi produkt
Zeer slecht , automatten passen totaal niet , 3D automatten kunnen ze niet maken maar staat nergens vermeld dit hoor je pas achteraf wanneer blijkt dat je matten niet passen.
Kovvar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kovvar heeft de volgende resultaten bereikt:
Kovvar
Eckertstraat 38
8263CB Kampen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
zeer goed/uitstekend
Uitstekende pasvorm en kwaliteit. Zeer tevreden.
Prachtige mooie auto matten erg goed afgewerkt en een prima pasvorm.
Mooie matten goede kwaliteit en op tijd geleverd.
slecht
Alles naar wens gegaan. Prima.
M
goede ervaring met kovvar