Carin. Nix
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Prima
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Zeer snelle reactie.
In een woord Goed
Prima !!
Just Carpets leverde een set leuke matten die ik heb gepersonaliseerd door er mijn naam op te laten. Ze leverde redelijk snel. De spullen moeten uit Duitsland komen en dat zorgt denk ik wat voor vertraging. Verder nog weinig ervaring met Just Carpets maar het lijkt okay.
Mooie matten voor een hele nette prijs!
Ik heb hier al meerdere matten besteld voor een aantal auto's en kan niet anders zeggen dat de pasvorm telkens perfect is ! Hele mooie kwaliteit en snelle levering.
Levert goede kwaliteit
Ruime keuze en de nieuwe matten passen goed
Prima spul past en staat netjes in mijn Volvo XC60👍
Duidelijke website, makelijk te bestellen
Goede kwaliteit matten en passen perfect!
Zeer goede kwaliteit, echt heel tevreden👍
Hoge kwaliteit matten en precies op maat. Zeer tevreden.
Super
Just Carpets verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Just Carpets heeft de volgende resultaten bereikt:
Just Carpets
Eckertstraat 38
8263CB Kampen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Zeer snelle reactie.
In een woord Goed
Prima !!
Mooie matten voor een hele nette prijs!
Levert goede kwaliteit
Ruime keuze en de nieuwe matten passen goed
Prima spul past en staat netjes in mijn Volvo XC60👍
Duidelijke website, makelijk te bestellen
Goede kwaliteit matten en passen perfect!
Zeer goede kwaliteit, echt heel tevreden👍
Hoge kwaliteit matten en precies op maat. Zeer tevreden.
Super
Just Carpets heeft de volgende resultaten bereikt: