Fred
- Sterke punten
- Mooie afwerking
- Verbeterpunten of tips
- geen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Mooi afgewerkt , snelle levering, heel goede kwaliteit
Super!
Redelijk snelle levering en een mooie kwaliteit matten. Zeer tevreden.
Het bestelproces is makkelijk en duidelijk en de matten waren precies zoals verwacht. Dankzei de hoogwaardige kwaliteit zal het wel even duren voordat ik nieuwe matten zal kopen maar ik hoef geen ander adres te zoeken.
Top kwaliteit en service
Teleurstelling
Vlotte levering en prima matten
Goede ervaring
ok
Snelle levering van een mooi stukje kwaliteitswerk. De matten passen perfect en de naam die ik in de mat heb laten maken is mooi en duurzaam uitgevoerd. Erg blij met deze nieuwe vloermatten!
Ben heel blij, op tijd bezorgd en metten passen precies. Jullie zien mij tzt terug.
Gemaakt naar onze wens zoals we het wilden hebben.
Waar uw voor je geld!
Just Carpets verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Just Carpets heeft de volgende resultaten bereikt:
Just Carpets
Eckertstraat 38
8263CB Kampen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Mooi afgewerkt , snelle levering, heel goede kwaliteit
Super!
Redelijk snelle levering en een mooie kwaliteit matten. Zeer tevreden.
Top kwaliteit en service
Teleurstelling
Vlotte levering en prima matten
Goede ervaring
ok
Gemaakt naar onze wens zoals we het wilden hebben.
Waar uw voor je geld!
Just Carpets heeft de volgende resultaten bereikt: