anja
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Sterke punten
- geen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Goed bedrijf
Pakket geopend ,de matten in de auto geplaatst en ze passen perfect en van zeer goede kwaliteit, bedankt ben zeer tevreden
Netjes afgewerkt en ben er blij mee. Ook snelle levering
goed. komt afspraken na.
Past perfect
Matten besteld voor de ID3. Pasvorm is goed, gekozen voor andere kleur rand. Ziet er goed uit,en het belangrijkste heel goed te zuigen. Wel de luxury bestellen! Prijs kwaliteit verhouding is super naar mijn mening.
Supper snel en supper mooi goede kwaliteit
Zeer duidelijke en vlotte communicatie
Prima matten
Gemakkelijk te bestellen.
Super matten
Levert op tijd, goede kwaliteit
Veel keuze en goede kwaliteit
Ik was blij toen ik de automatten binnen kreeg maar helaas ze passen niet .....vooral de bestuurders mat voorin....terwijl ik de juiste opgegeven heb heel jammer
Just Carpets verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Just Carpets heeft de volgende resultaten bereikt:
Just Carpets
Eckertstraat 38
8263CB Kampen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Goed bedrijf
Netjes afgewerkt en ben er blij mee. Ook snelle levering