Tanju Demiral
- Stipt
- Verbeterpunten of tips
- Alles inorde
Perfect
Bedrijf is zeker goed, ik heb de matten nog steeds niet ontvangen, de fout ligt bij UPS ik heb gebeld met just carpets en ze sturen nieuwe matten op.Nu maar afwachten of UPS deze keer wel leverd
Snel geleverd, perfecte pasvorm en mooie afwerking.
Topkwaliteit zoals het hoort 👍🏻
mooie nieuwe matten. duidelijke site om te bestellen.
Mooie kwaliteit matten, al voor meerdere typen automodellen gekocht. Dit keer voor mijn dochter haar Fiat Punto. Ze is er eg blij mee.
Snel en keurig afgeleverd
Ik had de meest luxe versie gekozen. Prachtige kwaliteit en pasvorm.
Precies wat ik zocht!
Goede ervaring qua bestlprocedure
Just Carpets (Konvar)
Delighted with product quality
Handige website, zeer correct en snelle levering
Duidelijke website en snelle levering. Kwalitatief goede luxe matten
Snel geleverd. De matten voelen solide aan en passen perfect. Hoe ze zich houden, kan ik nog niet beoordelen.
Just Carpets verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Just Carpets heeft de volgende resultaten bereikt:
Just Carpets
Eckertstraat 38
8263CB Kampen
Perfect
Snel geleverd, perfecte pasvorm en mooie afwerking.
Topkwaliteit zoals het hoort 👍🏻
mooie nieuwe matten. duidelijke site om te bestellen.
Snel en keurig afgeleverd
Ik had de meest luxe versie gekozen. Prachtige kwaliteit en pasvorm.
Precies wat ik zocht!
Goede ervaring qua bestlprocedure