David Hamers
Alles op tijd en netjes geleverd, matten zijn van zeer goede kwaliteit en een perfecte pasvorm 😃
- Verbeterpunten of tips
- Verpakking mocht wat steviger zijn
- Sterke punten
- Mooi afgewerkt product
Netjes en op tijd geleverd De bestelden matten passen als gegoten, super mooi. Een aanrader geen twijfel.
bestelling en levering goed en op tijd. Product mooi en fijne kwaliteit. Helaas was de mat in het doorloop stuk te kort ca 10 cm. Bij een volgende bestelling zou ik daar meer aandacht aan besteden hoewel je op bassis van de bestelling zou verwachten dat dit goed zpu zijn.
Levering liet wat lang op zich wachten maar uiteindelijk de matten goed ontvangen! Deze firma is een echte aanrader! De gepersonaliseerde matten voor mijn x5 zien er beter uitdan ik had verwacht👊🏼 Echt mooi afgewerkt met mijn naam gestikt ❤️
Mijn ervaring met dit bedrijf is niet positief te noemen, wacht al meer dan een week op antwoord. Bevestigings oog van de geleverde matten is te klein. Dus kan de matten van voorzijde niet gebruiken.
Ging makkelijk en snel, er miste een bevestigingsrondje bij een van de matjes en de matten laten erg snel los. Zien er wel heel leuk uit
Heb een mat besteld voor de camper. Deze was niet helemaal naar wens. Hij was te klein. Contact op genomen en hebben ze een ander gestuurd. Die was wel goed. Hebben het prima opgelost en wij zijn tevreden.
Goed en perfect spul
Echt perfect!!!
Super
Top kwaliteit en goede service
Tot nu toe goede ervaring met just carpets.
Creatieve mogelijkheden voor simpele zaken
Uitstekende kwaliteit en pasvorm!
Voelt heel degelijk aan
Just Carpets verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Just Carpets heeft de volgende resultaten bereikt:
Just Carpets
Eckertstraat 38
8263CB Kampen
Goed en perfect spul
Echt perfect!!!
Super
Top kwaliteit en goede service
Tot nu toe goede ervaring met just carpets.
Creatieve mogelijkheden voor simpele zaken
Uitstekende kwaliteit en pasvorm!
Voelt heel degelijk aan
Just Carpets heeft de volgende resultaten bereikt: