Jos v d Lubbe
- Sterke punten
- De pasvorm
- Verbeterpunten of tips
- ?
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snelle levering en prima pasvorming
Kon deze specifieke mat met hiel beschermer, helaas niet via Bol.com bestellen. Rechtstreeks via de website ging het prima. Momenteel enkele maanden in bezit. Tevreden met de mat.
Matten passen enigszins, setje voor achterzijde lijken niet voor de geselecteerde auto
Maatvoering niet top en bevestiging verkeerd gemonteerd.
na16 DAGEN NOG NIETS ONTVANGEN
Goede service en grote keuzes
Goede en snelle lrvering
Snel geleverd & Erg mooie matten!
Levering is prima, alleen je moet opletten dat je het bevestigingsmateriaal ook mee besteld, achteraf is dit heel lastig te regelen.
Prima service en goede kwaliteit van het product zelf!
Prima communicatie en mooie maten
Ho acquistato dei tappetini,pagati e ad oggi non ho mai ricevuto una mail di conferma acquisto. Inoltre,ho scritto su WathApp e nulla,nessuno risponde. Spero questo mio scritto serva a farmi contattare da qualcuno.
Eerlijke website
Ik kocht een koffermat en ben er super blij mee
Just Carpets verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Just Carpets heeft de volgende resultaten bereikt:
Just Carpets
Eckertstraat 38
8263CB Kampen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snelle levering en prima pasvorming
Maatvoering niet top en bevestiging verkeerd gemonteerd.
na16 DAGEN NOG NIETS ONTVANGEN
Goede service en grote keuzes
Goede en snelle lrvering
Snel geleverd & Erg mooie matten!
Prima service en goede kwaliteit van het product zelf!
Prima communicatie en mooie maten
Eerlijke website